Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ez? Mi lehet a baj?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mi lehet a baj? Ő aztmondja nincs semmi baj..

Figyelt kérdés

Barátommal friss a kapcsolatunk.

Vonzódás megvan m2 részünkről

Viszont ha "Szexre" kerül a sor

Nyalás, ujjazás perfect..

Viszont nem jutunk el az aktus részére mert nem rakja be. én pl nem élvezek el

Ő igen, és akkor ennyi.

Legelső alkalomkor is én kérdeztem hogy csináljuk e úgy akkor lefeküdtünk most nem kértem nem feküdtünk le.

Persze hozzászegeztem a kérdést miért maszatolunk csak.. hasonló válaszokat kaptam: Félek fájni fog neked, lesz lesz lesz köztünk

(Ő vele volt nekem az első.)

2024. júl. 28. 23:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor mi van?

1 Mégis hogy lenne perfekt a nyalás ha nincs attól se orgazmusod?

2 Hogy élvez el, ha nem teszi be?

3 Mit akarsz tőle és mit akarsz tőlünk?

2024. júl. 28. 23:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Önző a barátod, ha még meg sem próbál a csúcsra juttatni.

Volt akkor aktus? Mert azt írtad. Egy barom, ha ilyen válaszokat ad. Fájt először? Ha igen, tudnia kéne, hogy fájhat még pár alkalom.

Beszélgessetek többet a szexről vagy inkább ne is csináljátok, így nincs értelme.

2024. júl. 28. 23:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Beszélj vele, mondd ezt el neki.

Úgy szexeljetek, hogy mindkettőtöknek jó és kielégítő legyen. Ebből ne engedj, mert ez leírva borzalmasan hangzik. Ha nem tudtok szexelni rendesen, akkor vigyen el szájjal, kézzel, segédeszközzel, akár előtte vagy utána.

Ha nem megy, akkor tényleg lépj le csajszi, mert ez így csak baromi megalázó.

2024. júl. 29. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!