Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt aki suliban dolgozik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt aki suliban dolgozik, és viszonylag fiatal? Igaz, hogy kikezdenek velük a sulis lányok?

Figyelt kérdés

Szeptembertől kezdek gimiben dolgozni mint rendszergazda. Elvileg informatika órára is néha be kell ugranom helyettesíteni... Most barátaim azzal szekálnak, hogy majd rámmásznak a gimis lányok, nem tudom őket levakarni magamról🤣 Gondolom viccnek szánták, de ki tudja... Amit azért el tudnék viselni, főleg ha végzősek.

Ja és nem vagyok kocka, nem játszom pc-n meg ilyenek mielőtt ezeket írnátok mert tudom az infosokról mindenkinek ez jut az eszébe. 34 éves vagyok.

júl. 28. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

28 éves vagyok, gimnazista gyerekekkel foglalkozom és nő vagyok.

Néha vannak, amikor tesznek érdekes megjegyzéseket a fiúk, de eddigi tapasztalataim alapján (cirka 4 év) nem mondanám azt, hogy probléma lenne valamelyiknek a közeledés. Tudják az első pillanattól hol a határ. Egy-egy vicc belefér, meg a viccelős "szerelmi" vallomások, de ez mind csak poén szintjén megy. Ha nem tudod hol

a határ, akkor könnyen bíróság elé kerülhetsz. És nagyon keményen kezelik ezeket az ügyeket. (Volt kollégám 2 éve szenved emiatt (meg is érdemli)).

A lányok ennél bátortalanabbak. Ők nem szemtől szembe csinálják ezt, hanem a közösségi média felületein. Ne jelöld vissza egyiket sem! Egy 15 éves kislány figyelme, rajongása szerintem nem éri meg azt, ami utána rád várna. Mert rád várna, mert a diszkréció egyáltalán nem jellemző rájuk.

júl. 28. 22:01
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Ezer évente egyszer.

Viszont akkor kirúgnak, úgy készülj.

júl. 28. 22:01
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Annyi eszem van, hogy 18 alattival semiképp nem kezdenék, és van annyi tapasztalatom, hogy ki viccel és ki gondolja komolyan, ha esetleg lesz ilyen.

Azért írtam a végzőseket, ott van aki 18 feletti, sőt már 20 körüliek is előfordulnak.

De ez csak egy fantázia részemrőm, nem ez lesz az elsődleges célom... Gondolom szinte minden férfi fejében megfordul aki ilyen helyen dolgozik, főleg aki most kezd.

júl. 28. 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:
22%
Privátban mesélek.
júl. 28. 22:14
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Ha 18 éves, ha 20 éves, az iskolában akkor is a hatalom visszaélése miatt te vagy az, aki a legtöbbet veszítheti.

Őszintén megmondom, volt olyan srác, aki 17 évesen volt annyira érett gondolkozású és helyes, hogy nekem is megtetszett, lehet fantáziáltam is róla. De soha nem mernék és akarnék ennek engedni.

Érettségizzen le a 18-20 éves, és utána már ebből baj nem lehet. De addig egy dickpic-ből is lehet ügyészség.

júl. 28. 22:15
 6/8 A kérdező kommentje:

Átgondoltam már, ezért tényleg nem erdemes játszani min. az állásommal.

HA esetleg úgy alakul, akkor megmondom várjon ballagásig onnantól nem az iskola tanulója. Ha ezt elfogadja ok, ha nem, keressen mást. De ha pár hónapot nem tud várni, nincs is miről beszélni.

júl. 28. 22:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak a 12 évesek nyomulnának, a többiek max megnéznek a folyosón. Tanársegéd vagyok, 26F
júl. 29. 00:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kirúgnak akkor is ha elmúlt 18. Amúgy meg ez a dolog nem jellemző, hogy kikezdenének. Az én sulimban 98%-ban lányok voltak. Volt egy büfés srác aki együtt volt egy csajjal, bár elvileg a srác eleve úgy jött oda dolgozni, hogy ők már ismerték egymást. Illetve volt egy tanár aki végül össze is jött egy diákkal de csak jóval azután, hogy a diák már végzett a suliban. De a lányok alapvetően se túl kezdeményezők, pláne a gimnazisták akik még tök zavarban vannak. Arról nem is beszélve, hogy 18éves vagy akár egy 20éves sem igazán jó egy 34 évessel. Nem ugyanazt akarják és a lány fog sérülni. Tapasztaltam én is meg a barátnőim nagyrésze.
júl. 29. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!