Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a legjobb élmény a szopás?
Srácok, szeretitek, vagy zavar, ha a nő rátok néz szopás közben? Ti nézitek ahogy csinálja, vagy inkább csukott szemmel, akár mondjuk hátra dőlve/fekve (ahogy nem is látjátok) élvezitek? Ilyenkor hozzányúltok a nőhöz? Pl hajfogás, enyhe irányítás, stb.?:D
(20L)
Izgat ha a szemembe néz közben, de persze nem kell folyamatosan görcsösen csinálnia. :D Néha nézem, néha csak élvezem. Ugyanez igaz a hajfogásra és enyhe irányításra. Az adott pillanat, hangulat, partner határozza meg, hogy csak hagyom, had dolgozzon rajtam, vagy finoman játszom a hajával, esetleg ha hosszú kezem köré csavarom és megfogva a buksiját irányítom, vagy ha szereti és vevő rá, keményen húzom a farkamra... Szóval igazából tényleg partner függő. :D
Az egyetlen dolog ami igazán számít és amivel igazán élvezhetetlen lesz: ha a nőnek ki van száradva a szája és szárazon dörzsöl, vagy ha fogaz. Más eset hirtelen nem jut eszembe, amitől igazán rossz, de ezt a kettőt... ezeket neeee.
Szemezés, hajtúrás, mozgatom finoman a fejét, néha mélytorkoztatás...
Huhhh de imádom mikor nyúlik a szájából a bőnyálas cuccom! Elkenődik az arcán a sminkje...
Én azt nem szeretem, ha a nő engem néz. Feszélyezve érzem magamat. Max egy pillantást.
Azt imádom amikor becsukja a szemét én pedig nézhetem közben a gyönyörű arcát és száját. Szoktam fogni a haját, dugni a száját aztàn hagyom megint, hogy ő csinálja és van, hogy beszélek is bíztatom közben és mondom neki, hogy mennyire gyönyörű.
Az még elmaradt, hogy sokszor úgy szeretem, hogy ő oldalt fekszik én meg szemből térdelek. Azt is imádom mikor a golyolóimat nyalogatja, csókolgatja aztán vissza tér a makkhoz és újra szopja.
Amit nem szeretek amikor a nő korlátozni akarja a mozgásomat. "Volt ilyen"
Pl nem engedi, hogy dugjam a száját egy kicsit vagy, hogy néha ő vagy én kézzel rásegítsek mert van, hogy kiveszem a szájából ő meg a golyóimat nyalogatja csókolgatja körbe finoman.
6-os vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!