Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ez nálatok is így van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ez nálatok is így van?

Figyelt kérdés

Ha gumióvszert használtok vagy nem tudtok elélvezni vagy le is lankad szex közben?

Vagy a lány miatt van ez?

2024. júl. 26. 09:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Vannak fiúk, akiknél így van, de nem mindenkinél.
2024. júl. 26. 09:23
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Nálam ez csak akkor volt régen mikor rossz volt a méret és túlzottan szorított.
2024. júl. 26. 09:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi kondom vele. :D

Viccet félretéve, nekem már volt olyan is pár alkalommal, hogy túlságosan is izgatott voltam már a gumihúzás pillanatára, és már a felhúzása által kapott ingertől élveztem el a gumi farkam tövéig való letekerése közben. :S

Volt, amikor megpróbáltam még azért egy hipergyors menetet kihozni a szituból, de hamar elkezdett kókadozni a kielégülés után, így sok nem lett a maszatolásból végül.

A következő ilyennél már végig se tekertem inkább, hanem vágtam lendületből a kukába… :/

Szerencsére azért sok ilyen nem volt, 99,99%-ban minden oké volt ;)

2024. júl. 26. 10:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teljes kudarc a gumi egyszerűen ha rajtam van utána fél 6! Volt hogy ezért égtem be mert gumit kellett használnom és mire akció lett volna csődöt mondtam .Persze hiába kértem második esélyt vagy bármi már elkönyvelt a nő .
2024. júl. 26. 10:08
 5/13 anonim ***** válasza:
59%

Abszolút.

A gumi a szex " gyilkosa" , aki kitalálta azt arra kárhoztatnám, hogy folyamatosan, élete végéig guniban legyen...

20 éves korom körül próbáltam, iszonyatosan rossz emlékeim vannak, érdekes, hogy amióta ( kb 30 éve nem volt rajtam) semmi gondom.

2024. júl. 26. 10:29
 6/13 A kérdező kommentje:
Kezdek megnyugodni hogy nem csak velem van ez így. :D
2024. júl. 26. 10:33
 7/13 Horst ***** válasza:
100%
Fontos a helyes méret kiválasztása, de a márka sem mindegy! Nekem nem okozott problémát, de pl a durex óvszerek kifejezetten szorítanak, míg a lifestyles nem. Ez azért érdekes, mert papíron mind a kettő átmérője ugyan az.
2024. júl. 26. 11:02
 8/13 kyoman ***** válasza:
Ezért dugok gum8 nélkül.
2024. júl. 26. 11:24
 9/13 A kérdező kommentje:
8 Alkalmi szexnél vagy szexkapcsolatban is? Én is jobban szeretek gumi nélkül dugni. De ahol fenn áll a lehetőség, hogy a másik másokkal is lefekszik ott inkább nem kockáztatok. :D
2024. júl. 26. 11:54
 10/13 anonim ***** válasza:
83%
Én nőként alkalmikkal nem dugok gumi nélkül. Ha ez valakinek nem tetszik, azzal nem szexelek és csá :D Nem fogok minden szirszar nemi betegséget összeszedni, csak mert nem képes egy magának méretben megfelelő gumit találni.
2024. júl. 26. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!