Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Dugtatok már vékony...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Dugtatok már vékony csajjal?

Figyelt kérdés

Olyannal, aki nem anorexiás, hanem vékony, egy kis hús van rajta. Hátulról nézve nadrágban nincs nőies feneke, csípője sem szélesebb…

Milyen élmény volt? Ha pucsít milyen feneke van?

2024. júl. 26. 07:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó volt
2024. júl. 26. 09:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Imádom típus, úgy forgatod, oda pakolgatod ahová jól esik, olyan rajtam amikor lovagol mint egy kis ékszer! :)

Persze ha nincs meg a kémia nézhet ki akárhogy, de testileg nekem a totál ideális. Egy nagyon-nagyon vékony lánnyal még kipróbálnám, remélem egyszer úgy alakul, hogy összehoz az élet Vele. :D

2024. júl. 26. 09:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak olyannal dugtam világ életemben, és ez már így is marad...

Én kizárólag a sportosan vékony nőket kedvelem, nem a csontsoványt.

2024. júl. 26. 10:31
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Még gimiben volt egy lány, magas vékony, lapos. Arcra helyes volt, szopós száj, gyönyörű fogak és szemüveges volt. Baromira bejött. Viszont a teste fiús volt. Kis segg, melle semmi csak 2 bimbi. 40kg körül lehetett, sok haver cikizett miatta, mikor felszedtem. Másfél évig együtt voltunk. Azóta se volt jobb nőm szexuálisan! Úgy mozgott a farkamon, mint senki más! :D
2024. júl. 26. 10:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó volt. Mindketten élveztük. Hátulról is kellemes volt. Szép volt q feneke.
2024. júl. 26. 11:13
 16/16 anonim ***** válasza:
38%
Igen. És volt formás de csinos, és jelenleg duci barátnőm is. Hát a jelenlegi után mégegyszer nem kéne nagyon vékony csaj.
2024. júl. 26. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!