Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a párodnak megjön a menzesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párodnak megjön a menzesze akkor is szexeltek, és hogyan?

Figyelt kérdés
Mi gumival szoktunk az egyik exemmel. Ő akkor jobban kívánta.
2024. júl. 26. 06:53
1 2
 1/12 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

Mi nem szoktunk akkor, hanem helyette minden este leszopom a férjem. Szerencsére 3, max 4 napig tart nekem, így nem kell sokat szex nélkül kibírni

N

2024. júl. 26. 06:57
 2/12 anonim válasza:
100%

Mi szoktunk olyankor is. Az első 1-2 napban, amikor erősebb, akkor nem, csak orálozni szoktam a páromnak. Utána pedig törölköző az ágyra és missziben szoktuk.

N

2024. júl. 26. 07:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy mint máskor, csak a tisztálkodás ugye macerás.
2024. júl. 26. 07:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Akor szopni szoktam meg néha popsiba
2024. júl. 26. 07:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Seggbe dugom olyankor
2024. júl. 26. 10:04
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Akik csak leszopják a párjukat, az azért, hogy a férfi ne hisztizzen? Mert akármilyen jó szopni, attól elélvezni nem lehet. Csak kérdezem. Mert a férfiak elvannak úgy, hogy csak ők kapnak, azt tudom, de a nőket nem zavarja, hogy nekik nincs tényleges élvezet?
2024. júl. 26. 10:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Nálunk semmi nincs olyankor, asszony semmire nem hajlandó.
2024. júl. 26. 10:22
 8/12 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

#6: mivel én imádok szopni, felizgat, nagyon élvezem, így nekem nem rossz. Imádom azt az érzést, ahogy kielégítem. Nem azért szopom le, hogy ne hisztizzen, hanem mert szeretem. Sokszor én kérem, van, hogy neki eszébe sem jut. Élvezetből csinálom, nem kényszerből.

#1 voltam

2024. júl. 26. 10:28
 9/12 anonim ***** válasza:

6-os, ez így van, engem zavarna, ha mensi alatt nem elegülnék ki, főleg, hogy akkor is ugyanúgy kívánom a szexet, ha nem jobban. Kézzel is ki lehet elégíteni akkor egy nőt, nem a csikló vérzik… de nekem az az alatti szexszel sincs bajom, mert nekem kevés és pár napig tart.

N

2024. júl. 26. 10:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem, olyankor csak orális, kézi kielégítés van kölcsönösen.
2024. júl. 26. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!