Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párodnak megjön a menzesze akkor is szexeltek, és hogyan?
Mi nem szoktunk akkor, hanem helyette minden este leszopom a férjem. Szerencsére 3, max 4 napig tart nekem, így nem kell sokat szex nélkül kibírni
N
Mi szoktunk olyankor is. Az első 1-2 napban, amikor erősebb, akkor nem, csak orálozni szoktam a páromnak. Utána pedig törölköző az ágyra és missziben szoktuk.
N
#6: mivel én imádok szopni, felizgat, nagyon élvezem, így nekem nem rossz. Imádom azt az érzést, ahogy kielégítem. Nem azért szopom le, hogy ne hisztizzen, hanem mert szeretem. Sokszor én kérem, van, hogy neki eszébe sem jut. Élvezetből csinálom, nem kényszerből.
#1 voltam
6-os, ez így van, engem zavarna, ha mensi alatt nem elegülnék ki, főleg, hogy akkor is ugyanúgy kívánom a szexet, ha nem jobban. Kézzel is ki lehet elégíteni akkor egy nőt, nem a csikló vérzik… de nekem az az alatti szexszel sincs bajom, mert nekem kevés és pár napig tart.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!