Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon mennyire érdemes kipróbá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mennyire érdemes kipróbálni a gangbanget? Az baj ha 20 éves nőként izgat?

Figyelt kérdés
Érdekel és szívesen kiprobálnám 3-4 férfival, de csak is óvszerben. Aki próbálta már nőként, mit taoasztalt, és milyen tanácsot adna?

júl. 25. 22:45
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki írt, a jótanácsokat, és akik nem íteltek úgy el, h nem is ismernek...
júl. 29. 19:11
 12/32 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező ne foglalkozz azzal hogx elitelnek e. Te vsgyaid te eleted. Szendvicsbe csinalnad mikozben ket 3 pssi szoptat?
júl. 29. 21:07
 13/32 anonim ***** válasza:
68%
A lányokat, nőket "szopatni szokták!
júl. 29. 21:34
 14/32 anonim ***** válasza:
51%
Köszönöm 13-as!
júl. 29. 21:45
 15/32 anonim ***** válasza:
81%
Nem fogod megbánni,nekem csodálatos volt,viszont,ha popóba is vállalod,előtte azért arra készülj rá.
aug. 9. 19:08
 16/32 A kérdező kommentje:
Pont ez a baj, h fenekbe nem akarom úgy meg sok pasi nem akarja
aug. 9. 19:10
 17/32 anonim ***** válasza:
85%
Pedig úgy is nagyon élvezetes tud lenni,ha a nem teszik bele a popódba,addig egybe beleülsz,a másik a szádban,közben pedig markolásszák a melled hmm jó is az.
aug. 9. 19:29
 18/32 anonim ***** válasza:
78%
Ha ezzel az elején tisztába vannak és mégis akarják popsiba is akkor velük úgysem lenne jó.
aug. 9. 21:35
 19/32 anonim ***** válasza:
66%

Hát a te döntésed, én a gangbangban pl pont a dupla behatolás élvezem a legjobban

26l

aug. 10. 08:29
 20/32 anonim ***** válasza:
47%
Én nem próbálnám ki, nő vagyok, de azért, mert nekem kell a személyesség a szexben, amit csak párban tudok megélni. De nem ítélem azokat se, akik szeretik a gangbanget meg a swingert.
aug. 14. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!