Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/17 anonim válasza:
Hogy egy szétplasztikázott, lufimellű, 50 körüli prostituált vonzó-e? Komolyan kérdezed?
12/17 anonim válasza:
En ugymond ,,szethasznalnam,,
Undoritoan....
42F
13/17 anonim válasza:
Én 2005-ben találkoztam vele a Harley bulin Alsóőrsön.Akkor kib@szott jó nő volt.Most már nem .Nem azért mert idősebb lett,hanem a sok kib@szott plasztika miatt.Felesleges volt.Még ma is vonzó Nő lenne,ha nem vagdaltatja agyon mindenét.Kár egy ilyen szép nőért,aki volt valaha.
14/17 anonim válasza:
Inkább szánom szegényt. Érdemes átnézni a mostani képeit: az anorexia határán táncolva a feltöltött dús mellei és feneke hatványozottan természetellenes, groteszk látványt nyújtanak. Az arca is szét van plasztikázva...
Volt egy kedves arcú, mosolygós, jó adottságú kis nő, aki így tönkretette magát. Pár éve néhány kiló plusszal tért vissza. Akkor szerintem még jó nő volt, mondjuk gondolom nem mindenkinek jött be, de akik szeretik, ha egy nőn van mit fogni, azok számára 10/10 pont volt.
A mostani állapotban inkább undorodok a képeit látva. Nem az az érzés van, hogy nem tetszik, hanem az, hogy visszataszító.
Végigmész egy plázán és legalább minden ujjadra jut egy jobb nő.
16/17 anonim válasza:
Már nem. Évekkel ezelött, playmate-ként tetszett, de azóta nagyon lefogyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!