Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Apa fia penisz meret ez igy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apa fia penisz meret ez igy normalis?

Figyelt kérdés
Nalunk otthon apammal nem ciki ha meztelenul latjuk egymast. Neki nagyon de tenyleg nagyon rovid(csak lankadtan lattam 2-3cm szeirntem) de vastag es nagy a makkja. De nekem normal vastag es hosszu lankadtan kb 12-13cm. Es ez hogy lehet? Meg nem az van hogy neki ver penisze van es nekem meg hus peniszem mert mondta hogy neki alva sincs ekkora.
2024. júl. 25. 16:29
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem normális.
2024. júl. 25. 16:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát van ilyen. Simán örökölhetted mástól is. Nálunk sem tabu, nekünk viszont szinte tök egyforma
2024. júl. 25. 16:35
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
De gáz vagy ,hogy apád pöcsére izgulsz ember
2024. júl. 25. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

Nekem is jóval nagyobb mint apámnak

Megesik

Elvileg anyai ágról öröklöd

2024. júl. 25. 18:53
 5/9 anonim ***** válasza:
41%
Az a baj, hogy nincs minden családban legalább 5 gyerek, hogy kijöjjenek az igazi gének. Így, hogy 1, nagyon max 2 gyerek van, hát megáll a világ. 1 fiú, 1 lány, 1 lány, 1 fiú, 1 lány, 1 lány és vége a történetnek. Lenne minden családban 3 fiú, 2 lány, mindjárt más lenne a történet.
2024. júl. 25. 19:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Apámnak nagy nekem meg kicsi, ez jutott
2024. júl. 25. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:
82%

Oltári gusztustalan ez a kérdés. Komolyan ti apáddal méregetitek?

És nincs is a kérdésnek sok értelme, a péniszméret nem örökletes tulajdonság.

2024. júl. 25. 19:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa dolog ez a genetika, az biztos!

Egyébként nálunk is hasonló a helyzet: nekem pici vérfarkam van, ami mereven is csak 12-13cm, bár eléggé vastag+nagy a makkja.

14 éves fiamnak húspénisze van, lankadtan megvan akkora, mint nekem állva. De abszolút nem vastag, mondjuk még fejlődhet. Örülök hogy nem örökölte a kis farkamat.

44f

2024. júl. 26. 07:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálunk fordítva van,apámnak jóval nagyobb mint a enyém.Sosem tartottam cikinek,hogy látjuk egymásét.
2024. júl. 27. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!