Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szoktátok borotválni a hónaljatokat, hasatokat vagy az intim területeket?
Figyelt kérdés
F/16
Légyszi kort is írjatok.
júl. 25. 14:21
11/19 anonim válasza:
Hónalj intim has mellkas
Úszás miatt ezek nálam alap
18/f
14/19 anonim válasza:
Honalj, mellkas,has, és intim területek 😉 Jó nagy szìvàs
15/19 Sz.Árpád válasza:
Hónalj, vàllak, és intim terület. A mellkason pedig nem teljessen, de oldalt leborotvàlom a melleimen. 28
16/19 anonim válasza:
Régen szoktam (00-s évek nagy trendje). Már jó sok éve megint nem. Teljesen felesleges macera, ha az ember szőrös típus, mert egyszerűen nincs megállás. Leszeded a fanszőrt, akkor már a bundás seggeddel, comboddal is kell valamit kezdeni, mert röhejesen nézel ki. Akkor jön a bimbószőr, hónaljborotválás stb stb. Teljesen felesleges. A szőr jól néz ki egy pasin.
17/19 anonim válasza:
Hónalj és intim terület, mert nekem így kényelmes és eddig mindegyik partneremnek tetszett.
18/19 anonim válasza:
Intim, has, hónalj, mellkas. Szerencsére kevésbé vagyok szőrösödős típus. Nekem ez az igényességhez a higiéniához tartozik és nem a szexualitáshoz. (8 éve nem is szexeltem.)
52 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!