Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Szóval 1hónap 2 hete vagyunk együtt
Én 20 ő 22 éves mindketten szűzek vagyunk neki volt elöttem kapcsolata
A helyzet ami zavar hogy elmondása szerint akarja a sexet de elötte ujjazással akar tágulni mellesleg 3 ujjal ami már a másodiknál megált mert kényelmetlen neki és kérdésemre be is akarja fejezni
Szerintetek ez normális hogy fél a sextől(az előző pasija durva volt akivel szintén nem feküdt le)
Leginkább lányok véleménye érdekelne
Válaszokat előre is köszönöm
több nyalas, több sikositas több ujjazas kevesebb ujjal, ö is csinalhatja neked közben
aztan egyik percröl a masikra majd többet akar majd es gelre teszi a felelmet ha látja h te mas vagy
de ha kellene neki nemi extra stressz oldas es ellazulas, aztan h alkohol romantikus este / filmezes forro furdo vacsi gyertya es tarsai azt meg te tudod milyen tipisu lány
7-es köszi a választ igazán jó ötlet
4-es ha nem szeretném akkor nem lenne kérdés mert akkor otthagytam volna már a pics@ba
Szóval türelmes vagyok és szeretem is csak nem értem a viselkedését
#4 illetve azt is irtam hogy amúgy magától nem szólna ha nem kérdezném szóval nem vagyok egy durva erőltetős ember
De nyílván szarul esik ha nem mondja mit érez csak ha rá kérdezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!