Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A műpuncikat szokták valami anyaggal kezelni még a gyárban?
Rendeltem egy fleshlightot. Tapintásra enyhén olyan mintha olajos réteg lenne rajta. A fehér műanyagházban belül látni is, hogy nem tiszta a ház fala (ez lehet csak pára szerűség).
Maga a "gumis" betét eleve rosszul volt belerakva. Csak félig volt becsípve a perem alá.
Erősen arra gyanakszom, hogy ebben járt már farok.
Én is vissza tudnám csomagolni úgy, mintha bontatlan lenne (a dobozon lévő pár matrica lejött szakadás nélkül). A merevítő rudat is visszatudom dugni bele.
Szerintetek létezik olyan aljas ember, aki képes használat után visszaküldeni a webshopnak a terméket? Eléggé zavar a tudat, hogy ez már tele lett cuccolva.
"Ne foglalkozz vele. Az igaziban is járt már előtted farok."
Ez igaz, de az tisztul magától, meg a tulaja gondozza.
A műpuncinál meg én takaríthatom el másnak a cuccát...
Sima vízzel elmostam, majd direkt ilyen játékokhoz való fertőtlenítővel is megküldtem. Aztán megint vizes mosás.
Már kipróbáltam és teljesen megértem, hogy az előző ember visszaküldte. Kissé csalódás. Nem rossz, lehet élvezni, de egy punci ezerszer jobb. Sőt, még a kezemmel hamarabb elmegyek, mint ezzel a vacakkal.
Az is igaz, hogy nem nagyon melegítettem fel használat előtt, pedig javasolják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!