Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 1.5 éve nem voltam nővel.Ciki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1.5 éve nem voltam nővel.Ciki lenne elmenni egy fizetős lányhoz?

Figyelt kérdés
Az igazság az,hogy nem tartanak csúnya fickónak,de valamiért mostanában nem úgy alakulnak az ismerkedéseim,pedig elég sokat flörtölök élőben is, társkeresőn is fent vagyok,a munkám végett is elég sok nővel van kontaktom,de egyszerűen mostanában semmi nem jön össze!Soha nem volt problémám az ismerkedéssel,jó pár kapcsolaton is túl vagyok, komolyabb, egyéjszakás, tehát van tapasztalatom.Mivel 1.5 éve nem voltam nővel,ami a szexet illeti, eléggé be vagyok feszülve egy jó kiadós dugásra.Szóval szerintetek ciki lenne elmenni egy prostihoz?
2024. júl. 23. 18:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Azért itt felmerül a kérdés, hogy neked ciki-e, mert más úgysem fog róla tudni. Ha cikinek érzed a prostizást, de kell a fáradtgőz kieresztése, akkor inkább az egyéjszakás lesz a neked való.
2024. júl. 23. 22:06
 12/18 anonim ***** válasza:
Menj . Ne hallgass másokra legalább azt kapsz a penzedert amit akarsz
2024. júl. 23. 23:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Gáz. Ennyire fájt a válaszom? Minden faszi kuurvázik.
2024. júl. 23. 23:31
 14/18 anonim ***** válasza:

A kerdezo nem akar prostizni, mert gáznak tartja

Innen var megerositest hogy nem gaz, mehet nyugodtan, azt csinal amit akar

2024. júl. 24. 05:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Ez csak rád tartozik
2024. júl. 24. 06:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem azért írom, mert szentfazék vagyok, de sokkal jobban járnál egy kisebb pontszámú nővel kalandozni, mint egy prostival. Idősebb, molett, akármi ... ami még belefér nálad de könnyebben összejön. (47F)
2024. júl. 24. 06:56
 17/18 anonim ***** válasza:
én személy szerint nem mennék. Nekem is volt kb 13-14 honap szunetem, de nem mentem el khruvazni. Egyszeruen nem volt ra gyomgrom, feltettem magam a betegsegektol, meg alapbol kicsit az onerzetemet feltettem, hogy csak riziko van ott, és ha el is megyek, kiurulok, de nem fog az onerzetemnek adni semmi jot. Csak lehuzott volna, hogy "nekem csak ilyen jut"? Nem bántam meg. Aztán picit jobban nekifeszultem a csajozásnak, és ahogy mondta a 16, lejjebb mozdultam a pontozási listán másfél ponttal de dugtam. Es nem is volt rossz. Jol is esett, és nem fizetos volt.
2024. júl. 24. 17:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Menj el inkább valami "programra". Van egy csomó tantra program, jó kezdetnek tűnik.
aug. 11. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!