Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet hogy a fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hogy a fiatal srácok jobbak az ágyban mint a negyvenesek?

Figyelt kérdés
Fiatal srácok alatt kb az egyetemistákat értem 18-24 ig. Szerintem a legjobb korosztály a harmincasok, de ha a fiatalokat és "öregeket" vetem össze jobb az előbbi.
júl. 23. 08:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14%
Mert a fiatal szervezet erosebb mint a leharcolt szervezet
júl. 23. 11:59
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem jobbak, nyilván egyén függő, van olyan 20 éves aki jobb mint egy másik 40-es, de az a 20 éves 40 évesen még jobb lesz magához képest.

Tehát magát a kérdést nézve pont az ellenkezője igaz.

júl. 23. 14:00
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Volt fiatallal pozitív és negativ élményben részem de volt 30 felettiek is egetrengető orgazmusom..nem korfüggő!
júl. 23. 14:34
 14/21 anonim ***** válasza:
39%

Ez nem korfüggő, bár 40essel már nem lennék 30 éves nőként.

Huszas eveimben voltam 18 éves gördeszkás "utcagyerekkel", aki egy erintesevel kb a mennybe repített, 22 éves kigyúrt újgazdag menő sráccal, aki nem tudta, hol kell keresni a puncit, meg 38 éves playboyyal is, akinek folyamatosan lankadt volt a p.öcse.

A fiataloknak jobb a testük, illatuk, van hajuk, cukibbak, ezért tűnnek jobb élménynek, mint a leharcolt 35+os palik.

júl. 23. 15:13
 15/21 anonim ***** válasza:
Inkább tapasztalat függvénye nyilván akinek volt már par nővel dolga az jobban ismeri a női testet,mint aki csak a haverokkal nézegeti őket
júl. 23. 15:39
 16/21 anonim ***** válasza:
52%

Nyilván jobb az állóképessége egy fiatalnak, mint egy 40 felettinek.

És persze jól is néznek ki, ami a 40 feletti trottyosokról nem mondható el.

júl. 23. 18:36
 17/21 anonim ***** válasza:

A nőknek válogatni kell, próbálgatni a farkakat, de egy biztos, ugyan az az ember 40 évesen jobban fog szexelni, mint ahogy 20 évesen tette.

júl. 24. 08:57
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a hülyeséget utolsó 😂 Néhányszor sajnos 35+-os férfival voltam huszonévesen és már lankadt volt a p.csuk, alig lehetett feltornazni.

Lehetett akármilyen kangép, 40 körül már olyan az árboc, mint a döglött lufi állatka. Egyenesen arányosan roggyannak le a pasik.

júl. 24. 11:50
 19/21 anonim ***** válasza:
Kemenyfarku 18-26 eves a legjobb
júl. 24. 11:59
 20/21 anonim ***** válasza:

Lehet volt ilyen, de akkor lehet azt a farkat 20 éves korában sem tudtad volna felállítani.

Hidd el az a férfi akinek 20 évesen keményen áll a farka és szét tud dugni, az 40 évesen még jobban szét tud, eleve többet tud a szexről és dupla annyi idő alatt tud elélvezni mint 20 éves korában.

júl. 24. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!