Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek melyik a szexibb egy nőn? Sima bugyi, tanga, francia?
Figyelt kérdés
2024. júl. 21. 18:37
11/25 anonim válasza:
Ha nincs rajta bugyi!!!!😍😍😍
Egyébként a csipkés tanga, és az sem baj, ha fekete!
12/25 anonim válasza:
Én az igazán nagy fenekű csajokat szeretem és Ők általában tangát hordanak, mert az kényelmes nekik (legalábbis nekem ezt mondták)… És amúgy nagyon nagyon szexi tud lenni ez is.
De én mind a sima bugyit, de főleg a francia bugyit izgalmasabbnak tartom… Többet takar és úgy olyan a csaj mint egy szépen becsomagolt ajándék, érdekesebb lehet picit kicsomagolni… De amúgy még gyakorlati tapasztalatom nem volt francia bugyis csajjal.
26/f
14/25 anonim válasza:
13. Te vagy a nyerö! (De csakis diszkrét töménységben!)
15/25 anonim válasza:
Nappal tanga éjjel semmi. Minden más igénytelen.
17/25 anonim válasza:
Sima, tőlem még boxert, vagy mamabugyit is viselhet, úgyis leveszi. A hüvely folyamatosan váladékot enged ki magából és a kis tanga bugyik nagy része túl vékony/kicsi/stb, hogy normálisan felszívja, elvezesse. Persze lehet betétet is használni, de akkor a férfiak azért nyígnak. Persze én nem. Nekem az a fontos, hogy a párom ne kapjon fertőzéseket, stb. Persze én már 30+ papa vagyok.
18/25 anonim válasza:
Ami jól áll neki, nem mindenkinek áll minden jól.
19/25 anonim válasza:
Tanga elsősorban, vagy francia.
(a sima bugyi kicsit öregasszonyos)
20/25 anonim válasza:
Igen a sima bugyi olyan illúzió romboló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!