Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Viccesen hangzódhat ez most...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viccesen hangzódhat ez most más számára?!szűz lány vagyok még és azon gondolkodom, ha majd szopni fogok amilyen béna vagyok vagy nem fog a számba férni vagy fogazni fogok… előbbit azért írom mert nem bírom nagyra tátani a szám plusz öklendezős vagyok

Figyelt kérdés
Pedig amúgy nagyon vágyok rá.
2024. júl. 21. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Elmúltál már 18?
2024. júl. 21. 11:51
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Mi a kérdés?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenki aggódik ilyesmiken amikor még szűz. Erre nem lehet jó választ adni, ha ott leszel az adott helyzetben, jönni fog magától.
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
Ezért nem kell egyből beleugrani, próbálgatni kell majd.
2024. júl. 21. 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:
60%
Ne aggódj kedves kérdező! Mert van olyan perverz pasi, aki kicsit mazochista is, és azt élvezi, ha egy lány kezdő, tapasztalatlan, és "esetlenül szopik, közben fogaz, és szégyellős.
2024. júl. 21. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:
73%
Arra azért készülj, hogy spriccelni fog. Döntsd el előre, hogy mit csinálsz vele.
2024. júl. 21. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!