Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért taknyosodnak be a férfiak ha megujjaznak? Felizgul talán azért? Többel előfordult már
Figyelt kérdés
2024. júl. 20. 21:19
2/19 A kérdező kommentje:
Bocsi, rosszul fogalmaztam.
Volt már rá példa,hogy megujjaz engem egy pasi,ettől felizgul és mintha náthás lenne úgy szürcsög.
Akikkel együtt voltam az összes úgymond be "taknyosodott" mikor izgalomba jött
Ez miért van férfiak?
Veletek is előfordult már?
2024. júl. 20. 21:29
3/19 anonim válasza:
Keressd fel az orvosodat sürgősen!!
4/19 anonim válasza:
Szóval nem a farka?
Amúgy kamagra is tud okozni megfázás szerű tüneteket
5/19 anonim válasza:
4#
Persze az összes,akivel összefutott,mind Kamagrát szedett :D
6/19 Lazy Lover válasza:
Legközelebb ne aidses férfival sexelj
7/19 A kérdező kommentje:
Én arra tudok gondolni,hogy mikor egy adott férfi izgalomba jön a nő látványától másképp veszi a levegőt mélyebben és lassabban ezáltal ilyen nyálas vagy megfázáshoz hasonló hatást kelt pár pillanatra.
2024. júl. 20. 21:40
9/19 anonim válasza:
Nem tudom meg azt se milyen alakokkal állsz le...
Hetero férfi
#Lepedőakrobata
#Orgazmuskirály
#Pettingcsászár
10/19 A kérdező kommentje:
Kedves LazyLover!
5 férfi volt eddig az életemben akkor épp mind az 5 éces volt?
Max te vagy cseppet ecetes🥱💤💤
2024. júl. 20. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!