Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vér vagy hús és miért látják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vér vagy hús és miért látják nagyobbnak?

Figyelt kérdés

Átlag méretnek gondolom, lankadt állapotban kb 8cm hosszú, és 4cm széles, mereven kb 15cm és 5 cm széles. Kb középen a legvastagabb, de makknál is Kb 4-4,5cm. Teljesen egyenes.

Szóval nem rég "látta" egy csaj azt mondt óvatosan kezdjem mert ez neki lehet fájni fog. Kérdeztem miért? Azt mondta mert nagy. Kérdeztem szerinted mekkora? Azt mondta hát kb 17-18 de vastag is... Jót nevettünk...

Szóval nem tudomez vastagnak számít? Mert sztem átlag...

2024. júl. 20. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

„miért látják nagyobbnak?”

Mert ha az őszinte véleményüket hallanád, akkor egyből lelankadnál. Inkább örülj neki, hogy kapsz esélyt a javításra! 🤡

2024. júl. 20. 15:52
 2/7 xKakashix ***** válasza:
100%
Kaptál kis ego boostot, átlagnál tényleg vastagabb, mereven nekem is 5cm széles, nem árt ha lassan kezdesz vele. Az hogy 17-18-at mondott rá hosszúságra meg azt jelenti, hogy sokat hazudtak már a csajszinak 😂
2024. júl. 20. 16:01
 3/7 A kérdező kommentje:

1.

Nem én hoztam szóba, eszemben sem volt... Milyen esély javítasra?

2. Igen persze, csak finoman.😂

Ja, lehet átvagtak már párszor. Hozzácsaltak pár cm-t.

2024. júl. 20. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Rossz a szemmértéke
2024. júl. 20. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:
34%
Hazudott.
2024. júl. 20. 18:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Miért hazudott volna, nem én hoztam elő, hogy tetszik e nek i meg elég nagy e . 😂
2024. júl. 20. 18:45
 7/7 anonim ***** válasza:
65%
Egyrészt minden férfi többet szokott hazudni, ezért hiszik a nők a 15 centit is 18nak. Másrészt ha tényleg 8/4 a farkad lankadtan, az igencsak vastag, ahhoz képest, hogy nem hosszú. És gondolom nagyobbnak tűnik. Nekem állva 4 cm a vastagsága, és nem tűnik vékonynak. Durva, hogy neked lankadtan ilyen avastagsága, állva pedig 5 cm, ami átlag feletti.
2024. júl. 20. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!