Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek,hogy vált be a pharmatex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek,hogy vált be a pharmatex kapszula? Nekem nagyon lassan oldódott fel,kb 1 óra,de 2darabban jött ki a külső műanyagos része és ami kiolvadt nagyon ragadós volt és kellemetlen érzés.

Figyelt kérdés
júl. 20. 10:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A volt szexpartneremmel ezt használtuk. Felrakta, kb. 5 perc múlva berakta, ennyi. Nem lettem terhes szóval bevált🤣
júl. 20. 10:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja de persze így sem ment el belém. Azért annyira nem akartunk rizikózni, csak így nem kellett az óvszer, arra jó volt.
júl. 20. 10:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Milyen áron van? Nehéz használni?

Hogy működik?

júl. 20. 10:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nem olcsó. Fel kell helyezni a hüvelybe, várni 5-10 percet a szexszel és megöli az esetlegesen bejutó spermiumokat.

júl. 20. 10:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Annak 30 perc alatt, fel kellene hogy oldódjon. Mi évekig használtuk. Férfiként, nekem az egyetlen negatív hatása, hogy a húgycsőnyílásba kerülve fejtett ki maró hatást a spermicid. Mindig ki kellett mosni, egy nagyobb vizelés kíséretében, de az alap feladatát teljesmértékben ellátta. Érdemes lenne utánanézned hogy megfelelő e a hüvelynedvességed.
júl. 20. 10:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

7.900ft 10db.

Ez azt jelenti hogy aktusonkent 790ft.

Vagy ez több aktust is bír?

júl. 20. 11:03
 7/10 anonim ***** válasza:
34%

Védőnő ismerősömtől is, és nőgyógyász asszisztensnőjétől is hallottam már, hogy régóta létezik a körükben a "Pharmatex baba" kifejezés.

Önmagában annyira megbízhatatlan, hogy orvosok csak annak ajánlják, akinél nem lenne gond egy "becsúszott baba".

Utólag nagyon sajnálom, hogy annak idején nem mentettem el egy kérdést, amit pár éve itt olvasta a Pharmatex kapcsán, és aminél több oldalnyi hozzászólásban 7-8 nő írta le, hogy így estek teherbe.

júl. 20. 11:50
 8/10 anonim ***** válasza:

ma 11:50

Ez annyira releváns mint a megszakításos! Ph.rm.tex baba. Akkor gondolom a megszakításos babáknak is van neve, ami még sűrübb! Az én két fiam is így született. Upsz, annak ellenére hogy "mindig időben lett kivéve, úgy hogy a a spricc már kívül történt. Ergo, ezzel még mindig biztosabb és ritkábban lesz terhes egy lány. Maradjunk annyiban, hogy a toplistások, még mindig a a megszakításos babák, aztán a "ph.rm.tex babák.

júl. 20. 12:04
 9/10 anonim ***** válasza:

"Maradjunk annyiban, hogy a toplistások, még mindig a a megszakításos babák, aztán a "ph.rm.tex babák"

Ebben igazad van. Csak megszakított közösülés nem védekezés, plusz senki nem árulja pénzért fogamzásgátló módszerként.

júl. 20. 12:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyik védekezési módszer sem 100%-os. Fogamzásgátló szedése mellett is estek már teherbe. Ez van.
júl. 20. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!