Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal,vállalnátok?
Figyelt kérdés
Már jó pár éve ismerem őt,és egyértelművé vált hogy barátok leszünk csak.Pár hónapja szakítottak a barátnőjével.És azóta eléggé kifordult magából,megjegyzéseket tesz és egyértelmű utalásokat.
Pl az a dolog mellett szól hogy ami kell az kell.De ellene szól hogy semmi érzelmi kapcsolat(és nekem enélkül nem megy)
júl. 19. 17:35
2/5 anonim válasza:
Ezt neked kell eldöntened neked belefér e.
Én barátság extrákkal kapcsolatot olyannal kezdek csak akivel megvan a közös nevező.
3/5 anonim válasza:
Ne haragudj, de mi döntsünk helyetted? Tényleg azt várod, hogy mások irányítsák az életedet? Ja persze, bizonytalan vagy, de rá fogsz jönni, hogy erre a kérdésre (ahogy sok minden másban is az életben) csakis te tudod a választ eldönteni! Most is! Ha neked így jó, akkor csináld (de gondolom félsz, hogy beszerelmesed), ha neked nem akkor ne csináld, ennyi. Te tudod neked mi a jó és mi nem.
4/5 anonim válasza:
Simán. jobb mint a semmi :D legalább lovagolt meg párszor te is
5/5 anonim válasza:
Nem lehetetlen mert voltam hasonló helyzetben majdnem fél évig. Ameddig tényleg külön tudjatok választani a két dolgot (barátság - érzelem nélküli szex) addig semmi gond , nekünk nagyon jól működött. Azóta neki is feleség / gyerek nekem is férj / gyerekek és jóban vagyunk de soha nem kezdenénk újra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!