Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok, ti eddig hányszor vertétek már ki pasiknak?
Figyelt kérdés
Vagy jobb az orál inkább?2024. júl. 19. 10:32
1/12 anonim válasza:
emelem kalapom azok előtt a csajok előtt akik szüzek és nem mennek egyből ágyba max csak verik a párjuknak meg ilyen dolgokkal kezdik kölcsönösen de szerintem ilyen nem nagyon van, mai lányok ha oda jutnak hogy verik neked vagy orál akkor abból több lesz, hogy ez jó dolog-e vagy sem ezt döntse el mindenki de én emlékszem mikor én jártam általánosba stb. a 8. csajok lenézték azt akit már dugnak hogy jajj ennyi idősen, emlékszem mikor azt beszélték hogy rá verte az arcomra rengeteg jött neki fú milyen ez stb. manapság meg nyilvános mosdóba meg bárhol csinálják fiatal csajszik mindegy kivel..
2/12 anonim válasza:
19 vagyok és még soha senkinek.:(
3/12 anonim válasza:
Soha senkinek.
Valószinűleg aki odajut már nem marad sokáig szűz kb
4/12 anonim válasza:
#2 vagyok, lehet ez így hülyén vette ki magát, de szerelmes szeretnék lenni, és majd a páromat kényeztetni így, ennek szólt a szomorú arc. Hogy még nem találtam ilyen srácot.
5/12 anonim válasza:
Ma már nagyon sok fiatal lány van, aki nem akar dugni, mert még nincs állandó párja, de bulikban benne van kis szexben, pettingben, ilyenkor sűrűn előfordul, hogy csak csókig és farok verésig jutnak.
6/12 anonim válasza:
elég sokszor, nem tartom számon.
7/12 anonim válasza:
A lányok, ha pl. egy buliban kézzel verik is a farkat a végét a szájukba engedik, mert az úgy teljesen tiszta marad minden.
8/12 anonim válasza:
23 vagyok, senkinek nem vertem ki.
9/12 anonim válasza:
Még sosem kérte senki tőlem, hogy ezt tegyem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!