Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mennyire gyakori?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire gyakori?

Figyelt kérdés

Milyen gyakori az egy parkapcsolatban h a fiú bántja a lányt?

Úgy örülnék ha ilyen palim lenne🥹

2024. júl. 18. 13:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A rossz kiegyensúlyozatlan kapcsolat sajnos nagyon gyakori, s nagyon sok a műdomocska is. Találsz mindkettőre bőven jelentkezőt. Valóban domináns, a BDSM csínját-bínyját értőt már kevesebbet.
2024. júl. 18. 14:28
 12/15 A kérdező kommentje:
De mi az h műdom
2024. júl. 18. 14:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom olyan emberre mondják, akit nem szexuális értelemben izgat a dominancia, hanem egyszerűen téged semmibe véve tenne meg bármit veled amit nem akarsz. Szólnál, hogy neked ez már sok, ez már nem jó, de ő ugyanúgy folytatná. Másik ötletem, hogy azokra mondják akik dominánsnak hiszik magukat csak azért, mert kettőt rácsapnának a nő fenekére...

Igazából tudja fene, nem vagyok benne a dologban, de azért ez nem atomfizika... Amiket 10-es linkelt, azokat józan paraszti ésszel is kikövetkezteti épelméjű ember. Benne sem kell lenni a BDSM világában. Vagy ha nem így van, akkor én egy elfojtott BDSM szakértő vagyok XDXD

2024. júl. 18. 15:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Hány ilyen nővel beszéltem már itt ezen az oldalon, akit állítólag ez izgat. Mind eltűnt egy szó nélkül mikor komolyra fordult volna.
2024. júl. 18. 15:30
 15/15 anonim ***** válasza:
48%

1, Az a baj, hogy gyakori;

2, Ne kívánj ilyet, mert ennek általában fokozatai vannak. Először csak kicsi pofi, aztán a szexben is meg-megjelenik =vagy fordítva), aztán már jön a pörgőrúgás is, főleg, ha egy drogos-alkeszt fog ki a zember.

Nézz rá a rendőrségi hírekre, mennyi családon belüli erőszak van.

2024. júl. 18. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!