Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küldtetek már magatokról intim képet valakinek?
Figyelt kérdés
2024. júl. 18. 08:08
12/20 anonim válasza:
Nem, de akivel kavartam férfi a melleimről élőben mutattam képeket. Kíváncsi volt, hogy néznek ki ekkora mellek.
13/20 anonim válasza:
Igen küldtem már magamról és volt olyan is ahol tettem fel képet.
f
14/20 anonim válasza:
Igen, egyszer. Egy izgalmas beszélgetésnek indult, amiből szexchat lett. Utána kért képet azzal, hogy ha tetszek neki, akkor kipróbálna élőben is. Hát küldtem. Neki meg tetszett...
15/20 anonim válasza:
Nem, és szerintem nem is fogok.
Magamtól sem tenném, de vannak néhányan az ismeretségi körömben, akik nagyon komoly árat fizettek érte, és még csak nem is mindig olyan módon, hogy az élt vissza a képekkel vagy felvételekkel, akinek küldték.
16/20 anonim válasza:
Nem, soha!
34f
Ha valakit érdekelt a dolog akkor élőben álltam rendelkezésre!
Soha nem érkezett ilyen jellegű kérés felém!
Most már házas vagyok, valószínűleg nem is fogok senkinek sem küldeni pötsképet...
17/20 anonim válasza:
Én rendszeresen szoktam mindenki örömére.🙂
F
20/20 anonim válasza:
Szerintem mindenki kuldott mar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!