Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vezetés közben maszti?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vezetés közben maszti?

Figyelt kérdés
volt már hogy vezetés közben maszturbáltatok? egyedül ültetek a kocsiban?
2024. júl. 17. 20:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%

Előfordult hosszú egyenes szakaszon este Pest felé jöttem, egyedül voltam és hosszú volt az út, több sávos.. körülöttem sehol senki csak szemből jöttek néha, ilyenkor meg úgyse látni át a szembe fényszórótól. Lassú tempóba vezettem, nem száguldoztam közben.

Izgalmas élmény volt, egynek elment 🤭

Transznő 27.

2024. júl. 18. 00:23
 12/22 anonim ***** válasza:
Szokott olyan lenni, hogy rollert vezetek, és közben verem a farkam.
2024. júl. 18. 02:32
 13/22 anonim ***** válasza:
59%
Hamarosan végre önvezető autok lesznek, és akkor végre a legnagyobb sürű forgalomban is bármit lehet.
2024. júl. 18. 02:34
 14/22 anonim ***** válasza:
53%
Vezetés közben maszti?? Ó, hogy, száradna le a farkatok... Közlekedései veszelyeztetők!
2024. júl. 18. 09:19
 15/22 anonim ***** válasza:
59%
#14 Én lány vagyok, nincs péniszem. 🫣
2024. júl. 18. 09:27
 16/22 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon veszélyes. Elélvezésnél meg rángatóztok ide oda és bumm, megvan a baleset.
2024. júl. 18. 09:29
 17/22 anonim ***** válasza:
55%
Fiatalok. Tegyétek ezt akkor, amikor valamilyen helyiségben vagytok. Bírjátok ki addig. Ne veszélyeztessetek másokat, anyátok hazavár!
2024. júl. 18. 09:35
 18/22 anonim ***** válasza:
#13 Az önvezető autóban is Neked kell gyakorolmi az ellenőrzést. A felelősség akkor is a tiéd, nem az autójé.
2024. júl. 18. 09:40
 19/22 anonim ***** válasza:
82%
Jó játék játszani a saját életeddel, oké, de dolgod, nem szólhat bele senki. De más életével is játszol. Kívánom, hogy vegyék ez al autód, amíg meg nem jön az eszed! Oké, hogy tizenévesen tombolnak a hormonok és buli, szex az élet, de fel kéne nőni azért és a kis agyacskádat is használni kéne, ha már (elvileg) van ott a nyakad fölött valami olyasmi.
2024. júl. 18. 09:51
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Engem párom már szopott le vezetés közben. 😀 Hosszú, egyenes szakasz, kis forgalom, nagy szájba durrantás 😀
2024. júl. 22. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!