Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez probléma lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez probléma lehet?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel szexkapcsolatban vagyok, viszont ő a durvább szexet szereti.

Amivel nincs probléma.

Már egy éve tart köztünk ez a viszony.

Pár hónapig korábban a legelejrn éreztem iránta, akkor ezt ő is érezte rajtam, a tetteimből.

Már viszont nem érzek iránta és ahogy újra találkozunk (mert volt egy nagyon szünet) szóval észre vettem magamon, hogy smárolásnál romatikusan érek hozzá, alap esetben meg érzi hogy nincs bennem érzelem.

Viszont nem tudom hogy ez probléma lehet-e hogy romantikusabb vagyok egy olyan emberhez aki nem ilyen és érzelmek nélkül történnek a dolgok.

2024. júl. 17. 16:03
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
szerintem neki mindegy ez amikor fogja a fejed, a szádat keféli és torkodba élvez. Ne gondold túl, csak élvezd a helyzetet.
2024. júl. 17. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!