Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesen izgibb a szex?
Engem izgatnak a terhes csajok, szerencsére a párom is imádott szexelni terhesen (akkor még anal is mehetett).
Még fiatalon sok terhes nőt befűztem, anno a lakótelepek tele voltak egyedül álló vagy teljesen elhanyagolt, alkoholista férjes terhes nőkkel.
Volt olyan sztorim, hogy oda jött hozzám egy ismerős terhes nő és mondta, hogy ő látja, hogy egy másik kismamához sűrűn feljárok, neki is kell szexpartner és segítsek neki ebben, még kis fenyegetést is bele tett, hogy akár el is mondhatja mit lát nap mint nap ...
Hát nagyon izgi tényleg...
Az én feleségem állandóan szólongat közben, hogy vigyázzak a pocakjára, ami elég kiábrándító, ja és mozdulni sem bír szex alatt, szar az egész, nem is szeretek, így nem visszük túlzásba.
Sokkal nagyobb a libidóm, mióta terhes vagyok.
A párom meg nehezebben tudja visszatartani szex közben, azt mondja, sokkal több inger éri ilyenkor bent, mint amúgy, többek között mert ciklus sincs, így a kiszáradós napok is elkerülnek.
(Meg neki bejön, hogy most nagyobb minden.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!