Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat, hogy vegyem rá a 2 ferfi 1 csaj harmas felallasra? Ebbe hamarabb belemenne, mint a 2 csaj felallasba :). Pasik, csajok irjatok :)
Figyelt kérdés
júl. 16. 22:27
1/19 anonim válasza:
Ha nem vágyik rá akkor SEHOGY sem tudod rávenni. Sőt ha ráerőlteted abban nem lesz köszönet! Nyilvánvaló, hogy nem fogja magát jól érezni.
2/19 anonim válasza:
Nekem addig mondogatta, amig kerestem direkt egy biszex pasit (meg persze jol is nezett ki : magas, izmos :)).
Amikor hazamentem a pasival, akkor kicsit megszeppent, akcio kozben mar nem volt akkora szaja :D .
Mondtam neki, hogy en belementem, de akkor o meg szopja le a pasit (engedelmeskedett :).
3/19 anonim válasza:
Senkit nem kell rávenni... vagy akarja magától, vagy hagyd békén!
4/19 anonim válasza:
Jó trükk én is csináltam ezt, csak azért mert a srác bi volt így párom alig kapott tőle én viszont…inkább nem írom le, de kellett idő hogy észrevegyem hogy párom már tusolni ment. Kommunikáció és nyitottság, ha nem nyit rá akkor nem tudod rábeszélni ha megpróbálod jogosan fog szakítani veled..
5/19 anonim válasza:
Ez tényleg kommunikáció kérdése az én férjem sajnos nem megy bele, volt már ez téma de kizárt! Ha megbizna bennem és tudná, h nekem csak szexről szól mert ez igaz, akkor neki esne szarul h nem tudja így kielégiteni a feleségét!
6/19 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Nálad az anál tabu hármas esetén?
7/19 anonim válasza:
Az én csajom inkább a 2 nő 1 férfi felállásba menne bele max. azt mondja, de hogy neki idegen farokkal DP-zék, azt nem vállalná, azt mondja.
9/19 anonim válasza:
Akkor a párod is biszex, ha férfiként simán leszopta a férfit akit hazavittél.
Te kaptál DP-t (gondolom ezt akarta a párod)?
10/19 anonim válasza:
Én már így keresek alapból párt kapcsolatra, hogy benne legyen a 2ffi, 1 nő felállásban.
Nekem ez fontos
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!