Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nem szereti az orális szexet adni-kapni annak milyen okai lehetnek?
Rossz emlékek, undor, neveltetés, vonzalom hiánya, trauma, szimplán nem okoz neki örömet stb..
Rengeteg oka lehet egyiknek és másiknak is.
Ahogy a 2. írta több oka is lehet.
Személy szerint nálam ketten voltak akik adni nem szerették. Egyikük egy erőszakos ex miatt, a másik szimplán nem szerette csinálni. Én egyiknél sem erőltettem, de mivel én csináltam és úgy viselkedtem velük ahogy, így az ex traumás már első együttlétkor mégis csinálta kérés nélkül, a másik pedig hiába nem szerette csinálni, miután már többször voltunk együtt csinálta ő is, mert tudta hogy én meg szeretem. Szóval szerintem ha normálisan állsz a másik félhez, és ő sem önző, akkor leküzdi az okokat és benne lesz, csak némi türelem kell.
A másik oldallal, hogy kapni nem szeretné még nem találkoztam, így ahhoz nem tudok hozzáfűzni. :) 34/F
Szexelj sokat, ahogy kedved tartja, előbb utóbb megszereted, ha kinyalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!