Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kedvenc méretetek az átlagos 17-18/5,5-6 cm?
Ezt a 17-18/5,5-6 cm méret nagyjából egy haflingi kanca kedvenc mérete lehet.
Kb. két éve még a 250 ml-es energiadoboz átmérőjének megfelelő farok kellett szerintetek a nőknek. Ma már sörösdoboz vastagságú.
Még két év itt a gyakorin, és már a borosüveg lesz az ideális vastagság, aztán még két év, és a pezsgősüveg.
Aztán még kb. 10 év, és már nem csak a nóniusz csődörök, hanem a kék bálna hímek is elbújhatnak szégyenükben a pénisz méretükkel. 😂
#2 "Nem ezt kérdeztem." Már a kérdésed is hamis, akkor hogy adjanak rá választ. Ezek nagyon nem átlag méretek.
Egyébként ha azt kérdezed, hogy a csajok szeretik ezt a méretet("átlagos" 17-18/5,5-6 cm) akkor a válasz igen bár ez a vastagság 6cm szerintem már túlzás.
A te méreted a valódi átlagtól 14-15 cm nem sokkal marad el, simán találhatsz olyan nőt akinek optimális lesz a méreted. Amúgy meg szerintem a pénisz méret akár csak a punci méret meg a testmagasság normál eloszlást követ tehát van valamiféle aránya ezen anatómiai adottságoknak így valakivel te is kompatibilis leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!