Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Titeket is nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Titeket is nagyon beindít a látvány, amikor dugjátok az asszonyt és fel-le ugrándoznak a mellei szex közben?

Figyelt kérdés
És hallatszik a csattogás is közben.

júl. 15. 11:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%

"vakargatni"... te jó Isten :D

mintha egy kutya lenne, vagy rühes...

júl. 15. 11:28
 12/19 anonim ***** válasza:
73%

9es

Igen az asszonynak 90/D-s mellei vannak, ilyenkor mázlistának is érzem magam, hogy van mit markolászni.:)

júl. 15. 11:40
 13/19 A kérdező kommentje:
11# Legtöbbször ribizliset játszunk. Lovaglás közben a mellbimbóit cirógatom, simogatom, megbögyörészem.. Volt, hogy így is elélvezett. Szeretem vad örömökben részesíteni a nejem. Egy orgazmus nem orgazmus. Szeretem egyszerre több helyen is kényeztetni.
júl. 15. 11:47
 14/19 anonim ***** válasza:
68%
Imádoomm. Igaz, én lehet kicsit túlzottan is cicifüggő vagyok, de ő is imádja ezt. Jó nagy, kb E kosaras gyönyörű cickói vannak, lógnak is picit, de a bimbók szépen előre néznek. Lovaglóban, mikor én nyomom neki alulról, össze vissza ugrálnak neki, és ott vannak a számban szinte, nem győzök betelni vele. Kb 1-2 perc kell és el is szoktam élvezni ettől.
júl. 15. 11:54
 15/19 anonim ***** válasza:
71%

14

Ezek szerint a te feleséged ráver a 12es válaszoló feleségére is. Nem semmi XD

júl. 15. 11:57
 16/19 anonim ***** válasza:
12%

15

12-es vagyok, azért a "kb E kosár" az nem biztos hogy ráver a feleségem D-kosaras mellére. Lehet a "kb E" is "D".:)

júl. 15. 12:27
 17/19 anonim ***** válasza:
A nők megfogják maguknak, ha kell.
júl. 15. 15:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen, imádom. Közben pedig markolászom és ütögetem.
júl. 16. 07:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem, közben masszírozom és szopogatom a mellét
júl. 16. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!