Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csicskul be ennyi férfi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csicskul be ennyi férfi?

Figyelt kérdés

Amikor látok feltöltve xy oldalon egy házi videót és ilyenek vannak oda írva címnek meg leírásnak hogy..

"Ajándek a feleségemtől" Mi, a szex? Már ajándék lett?

"Kedvesemnek végre volt kedve" Ergo műbroki a férj akit elő vesz az asszony ha viszket.

"Ma besegítettem a házimunkába kedvesem hálás volt" (nálam alap hogy besegítek) Akkor van suna ha segítesz? de jó!

Mi a ..szom van? P.n.terror?

Itt se olvasni mást csak elhanyagolt férfiak siránkozásait hogy nincs otthon szex mert itt már minden nőnek lassan a szexmegvonás a fegyvere ha valami nem tetszik. Aztán látom 100ezer kommentbe ahogy lázadnak ha ki van mondva az igazság, meg nő gyülölet van azonnal ami nincs is. Csak a férfiak a jelek szerint nem mondhatják el a problémaikat. A férfinak törődés kell, rendszeres szex, meg az hogy ne kelljen máa párkapcsolatba a bajaidon matekozni miközben el is mondhatod élesbe.

2024. júl. 14. 15:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Akkor meg téged miért zavar, ha az illetékeseket nem?

(Mondjuk akinek megterhelő kielégíteni a nőt is, attól jogos megvonni a szexet. Jó esetben 2 emberről szól.)

2024. júl. 14. 16:43
 12/20 A kérdező kommentje:
Akkor nem kellett volna össze állni vele. Amikor be kellett palizni akkor jó volt a f.sz. mi?
2024. júl. 14. 16:47
 13/20 anonim ***** válasza:

#11 vagyok, én biztos nem állnék össze ilyennel, alapszükséglet a kielégítő szex nekem is.

Attól még van, akinek jobb híjján megfelel, vagy mit tudom én...

2024. júl. 14. 16:58
 14/20 anonim ***** válasza:
Hat engem soha nem a farok motivalt kapcsolatra...
2024. júl. 14. 16:59
 15/20 A kérdező kommentje:

Hát a nőket egyre inkább nem a farok motiválja. Jobban élvezik a ruhákat, műkörmöket a pletykát, a tiktok életet a celebek életét meg az ilyen baromságokat.

Persze, engem se a suna motivál párkapcsolatba, de b.ssz. meg...Itt már férfi elnyomás.

2024. júl. 14. 17:22
 16/20 anonim ***** válasza:
55%

Ezek sem motivalnak..

Ez megint egy provokativ a noket tamado kerdesnek alcazott valami.

2024. júl. 14. 17:25
 17/20 A kérdező kommentje:
Persze, az igazság kimondása az támadás...ezért nem fejlődnek a párkapcsolatban.
2024. júl. 14. 18:52
 18/20 anonim ***** válasza:

Ez nem igazság, hanem általánosítás.

A NŐK nem egy ömlesztett halmaz, amiben minden tapasztalt sérelmet el lehet helyezni, mint alapvető tulajdonságot.

Pont ezért támadás, és rágalom azoknak, akikre nem illik rá a képlet.

Márpedig vannak jópáran. Így jogosan akadnak ki.

Amelyik párkapcsolatban fejlődés van, ott mindkét fél tesz érte.

De ez a fejlődés nem nemtől függ. Ez személyiség függvénye, így sajnos sokan nem képesek rá.

2024. júl. 14. 19:19
 19/20 anonim ***** válasza:

Ja lassan itt mar egy normalis kerdest sem latni mert a 89% a arrol azol h a nok milyenek es jaja szegeny pasikak nem jut nekik suna. Mert hat a NOK ilyenek olyanok...

Lassan tenyleg kellene valaki aki kiszorja ezeket a kerdesnek alcazot provokaciokat.

2024. júl. 14. 22:01
 20/20 anonim ***** válasza:

"Lassan tenyleg kellene valaki aki kiszorja ezeket a kerdesnek alcazot provokaciokat."

Mégis mit vársz?

Majd jön egy chad, és elkezdi bombázni a gyakorit az ő nemlétező társkeresési problémáiról?

Nyilván azok írnak ide akiknek tényleg ilyen problémái vannak.

Még nők is

2024. júl. 14. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!