Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orgazmus után már nem tudom folytatni a szexet. Miért van ez? N
A kérdés az, hogy ez mindig fennált vagy csak mostanság jelentkezett.
Az, hogy egy nő orgazmus után fokozott csiklóérzékenységet tapasztal, és utána nem kíván szexet, valamint szárazabb lesz a hüvely, több tényező következménye lehet. Itt van néhány lehetséges ok:
1. Orgazmus utáni érzékenység: Az orgazmus után a csikló és a hüvely érzékenyebb lehet, mivel az idegek és szövetek intenzívebben reagálnak az ingerlésre. Ez normális jelenség, és az érzékenység általában idővel csökken, néhány perctől akár órákig is tarthat.
2. Hormonális változások: A hormonális ingadozások, például menstruációs ciklus során, vagy menopauza közeledtével is okozhatnak hüvelyi szárazságot és csökkent szexuális vágyat. A hormonális változások hatással lehetnek a hüvelyi nedvességre és a szexuális aktivitásra.
3. Szexuális fáradtság: Előfordulhat, hogy a szexuális aktivitás során a női szervezet fáradtságot érez, és szükség van időre a regenerálódáshoz. Ezért lehet, hogy utána nem kíván további szexet.
4. Pszichológiai tényezők: A szexuális élmények utáni érzések, beleértve a stresszt, szorongást vagy érzelmi feszültséget, befolyásolhatják a szexuális vágyat és a hüvelyi nedvességet.
5. Fizikai állapotok: A különböző egészségügyi állapotok vagy gyógyszerek is befolyásolhatják a hüvelyi nedvességet és a szexuális vágyat. Például a hüvelyi fertőzések, gyulladások, vagy a bizonyos gyógyszerek mellékhatásai is okozhatnak ilyen problémákat.
6. Párkapcsolati vagy kommunikációs problémák: Ha a párkapcsolatban feszültség vagy kommunikációs problémák vannak, az szintén befolyásolhatja a szexuális vágyat és a szex utáni érzéseket.
#11: Köszönöm szépen az értelmes választ, ami valóban segít!!
Mindig fennállt ez a probléma nálam egyébként. Lehet egyszerűen csak ilyen vagyok. :( Csak azért zavar, mert ha én megyek el először, annyi az egésznek.
Értem, hogy máshogy is el lehet juttatni a csúcsra a párom, de úgy szeretjük ha bennem megy el.
#12 : Esetleg nem tudod kontrollálni az orgazmust?
Tudom, hogy nagyon nehéz dolog és talán nem is egészséges, de vannak, ilyen "játékok", amik segítenek az orgazmus kontrollban és, akkor esetleg együtt tudsz elélvezni a pároddal.
Egyébként szerintem is az a legjobb, ha benned megy el az illető, hihetetlen nagy vágyat tud kelteni.
N
"Ha igazi férfi, uralkodjon magán."
Jaa, szóval így?!
Hát akkor igazi nő, lehessen dugni akármeddig amíg bírja a férfi
Vagy az nem számít, csak a férfi felé kell elvárás ugye?
Meg ugye ez nem önuralom kérdése mint tudjuk, kérdező sem jókedvéből bír ki egy orgazmust összesen. Illetve eleve nem korai magömlésröl volt szó hanem olyan férfiról aki szintén egy orgazmust bír ki szexel mint a kérdező.
A kérdezőhöz tehát kifejezetten olyan férfi illik aki szintúgy kifejezetten egyszer képes elmenni, de pont nem korai magömléssel hanem éppen kielégítve a nőt. Ha a srácnak több kell a kielégüléshez az a kisebb probléma hiszen azt meg lehet oldani orállal vagy akár kézzel is, de nyilván az lenne a jó ha sikerül egyszerre elmenni. Elvileg ha sikerül irányítani az orgazmust, akkor el lehet ezt is érni
Mindenki megnyugodhat, a párommal nincs semmi probléma...
Többször is el tud menni, többször is bírná ha rajta múlna. De így nem közvetlenül egymás után oldjuk meg az aktust, hanem mondjuk délután meg este ha többször kívánjuk.
Mondjuk tudom ez az oldal tele van szexistenekkel. :D
17. Ez teljesen normális. Ne foglalkozz azzal aki bánt, valószínűleg not sem látott életében
:)
18# 19#
Még mindig keressük viszont azt aki volt olyan galád hogy bántotta a kérdezőt és beszólt neki
Mert ilyet nem találtam
De szerintem ti sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!