Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan felek ettol, vagy hulyeseg? L
Nem voltam meg egyutt senkivel, es nem is szoktam ujjazni magam, nem izgat, emiatt nem is igazan tudok magamnak felnyulni sokaig "eroszakkal", nem kivanom.
Es kicsit felek, hogyha oda kerulne a sor, akkor egy pasi se tudna megujjazni vagy betenni.
De lehet hulye vagyok🥲
Ha testileg-lelkileg és fejben is "eljön az idő" a tested magától nyílik meg erre izgatottság hatására.
Ha a fenti 3 tényező egyikénél is kételkedsz vagy érzed, hogy nem akarod, mondj nemet.
Eljön az az idő, amikor szinte ösztönösen menni fog minden gond nélkül.
Felesleges ezen parázni.
Ha szexuális vágyad sincs, akkor hormonálisan se vagy beérve.
Ne is kapkodd el így. Magaddal cseszel ki, ha belekényszeríted magadat a szűzesség elvesztésébe.
Amíg szűz voltam nekem sem esett jól és nem is kívántam, hogy ujjazzam magam. Csak a csiklóm simogattam teljesen kielégítő volt.
Majd mikor már volt szexuális életem utána másképp éreztem. Van hüvelyi orgazmusom is tehát semmit nem befolyásolt.
Úgy csináld ahogy neked jól esik és ne agyalj feleslegesen. Hidd el jó lesz a szex ha odakerül a sor.
Nagyon türelmes embert keress elsőre, és ne egy 18 éves szüzet.
Olyat aki esetleg lassan haladna aki elsőre pettingben is benne lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!