Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nektek melyik a fontosabb, egy helyes férfinak nagy legyen a farka vagy hogy tökéletes teste legyen?
#2 pedig ha valaki kinyal, akkor neked is minimum szopni kéne.
Tudod, a vagina nyalás nem egy gusztusos dolog. folyik onnan minden is, szaga van. folyik vér, pisi, nyálkák, váladékok stb. szerintem neked sem tetszene anyira.
Egy farok viszont sokkal sterílebb, tisztább, szexibb vonzóbb látványosabb. Nem olyan mintha egy lyukba kellene kotorásznod ami felvezet a testedbe belül....
#3 kérlek ne köss belém azért, mert te elhitetted magaddal, hogy a nők csak a nagy farokra mennek, és semmi más. Van ilyen nő is, biztosan. De mind másak vagyunk, és a párválasztásban bőven nézünk más indokokat is. Kíváncsi lennék, hány “sikeres” ( a te szemedben) pasit ismersz, és hogy mit gondolnál, ha pontosan tudnád a centiket.:D
Nekem még mindig akár egy kis farok és isteni orális szex és mindenféle más kényeztetés.:D Ahh bárcsak.
(#2 vagyok)
#6 annyi a rövid válaszom, hogy, de, találkoztam.
Sokkal rosszabb az az önbizalom hiány ami vele jár, mint maga a kis farok. Az ilyen pasik jó része csak hisztizni tud ezen, de nem tesz amúgy semmit, hogy “javítson a helyzetén”, pl próbálja meg máshogyan kielégíteni a párját.
Nem minden nőnek kell 15 cm feletti, de ezt úgysem fogjátok soha elhinni, mert szerintetek minden problémátok a kis farok miatt van, pedig amúgy nem.:)
A humorérzék, az ami mellőzhetetlen és a kommunikáció. Bármily meglepő, bár már ezerszer leírtam, nem a méret számít. Lehet neked 25 centis is, ha amúgy kasu vagy az ágyban…
Nem kérek privit, házas vagyok.
"Tudod, a vagina nyalás nem egy gusztusos dolog."
"Egy farok viszont sokkal sterílebb, tisztább, szexibb vonzóbb látványosabb."
Semmi gond, ha te szívesebben szopsz farkat, csak az kerülte el a figyelmedet, hogy ez a kérdés a "heteroszexualitás" kategóriában szerepel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!