Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettebb nők jobban szeretik/bírják a nagy méretet?
Sziasztok! Egy ismerősöm ajánlotta, hogy próbálkozzak idősebb nőknél ,ők jobban kedvelik/bírják a nagy méretet (22/6cm). Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Valóban ígyvan? És honnan lehet tudni, ha egy jóval éretebb nőt érdeklek-e. Nyilván nem a randi oldalra gondoltam, hanem élőben.
Értelmes válaszokat előre is köszönöm, főként idősebb nők válaszát várom, hogy valóban lehet-e ezzel kapcsolatban általánosítani:)
30F
Szomorú, hogy harminc évesen is ilyen komoly problémád van a testméreteddel. Egy megértő pszichiáter (férfi) egészen bisztos tudna neked segíteni a komplexusod feldolgozásában.
Van remény, ne legyél szomorú!
#10 😅elnézést kérek akkor, inkább az 50 felettiekre gondoltam. Akkor viszont a te párod szerencsés !
#13 Most mért mondod ? 😃 kevés ? Nekem nem volt vele gond! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!