Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ettől tényleg lehet az, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől tényleg lehet az, hogy nem áll fel neki?

Figyelt kérdés
A barátom azt mondta, hogy kikészítette az, hogy többször is felizgult attól, hogy csókolóztunk, abbahagytuk, aztán megint csók, megint egy perc szünet, megint csók és egymás fogdosása... Szóval így kisebb megszakításokkal. Ezek után azt mondta nem működik neki, most inkább meg se próbáljak hozzáérni, mert a bizonytalankodás kikészítette. Ez tényleg így van a férfiaknak? Ő nekem az első és nem egészen értem. Én 19 vagyok, ő 21.

2024. júl. 13. 10:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
38%

Hallottál már a fokozatoság elvéről? Apránként egyre több minden.

Szerintem a férfiak többsége, ha normális szinten van a tesztoszteron szintje és nem ép máson agyal, akkor pont hogy ez stimulálja. Nem fordítva. Pont a lehetőség látszata izgatja. Ha lát egy kivillanó bugyit a miniszoknya alól, vagy melleket, stb. Itt sem azon agyal, biztos nem is akarja majd, mert nem vetkőzik le azonnal… Ugyan már ez valami kifogás vagy mint írták hiszti.

2024. júl. 13. 11:30
 12/19 anonim ***** válasza:
35%

Ne hallgass ezekre, ők akik mindent megdugnának csak nekik se áll fel .

Bizony én is voltam így régen amikor szinte pontosan ezt csináltuk és a végén meg nekem se állt fel.

De nagyon fájt .

2024. júl. 13. 11:39
 13/19 A kérdező kommentje:
#12 Fájt?
2024. júl. 13. 11:43
 14/19 anonim ***** válasza:
40%

Ennyi idiotat ezen az oldalon...

Kerdezo, rohadtul faj egy ferfinak az alhasa azutan, ha nagy merteku izgalomba jott, de nem kerult ejakulaciora sor.

Ezt hivjak "volegeny betegsegnek".. nezz utana...

A baratod nem zsarnok, narcisztikus..

Gondolom, sok ajanlkozo privatot kaptal, hogy majd ok megmutatjak neked, milyen 1 igazi ffi.. 🤡

2024. júl. 13. 11:51
 15/19 anonim ***** válasza:
32%

14. és a hasonlók

Akkor elvonul és könnyít magán, nem durcáskodik, amiért nem kaphatja meg a bizonytalan "barátnőjét"...

2024. júl. 13. 11:54
 16/19 anonim ***** válasza:
58%

#9, 10-es!

Szerintem nem mindenki dugással kezd az élete során és inkább az ehhez hasonló helyzetek fordulnak, fordultak elő, amikor a párok szimplán csak jólszeretnék érezni egymást. Én úgy voltam ezzel akkoriban, hogy állt mint a zászlórúd ilyenkor és nem is érdekelt, mert jól eresztem magam a lánnyal. Tuti az is, hogy sem az első és még az második ilyen eseten túl sem dugtunk, de még kisem elégített. Szerintem sokan voltak, vannak így.

Ez a természet rendje, még ha görcs is megesik. Otthon majd lerendezi, ha nem olyan szinten van már egykapcsolat, hogy közösen megoldják ezt…

Lehet csak én értettem fére, de a kérdező valami olyat írt, hogy a barátjának most nem megy. Mi a csókolózás, vagy a fogdosás? Szerintem a dugásról volt szó. Arról meg ő marat le és megoldódott volna a ”görcs” gondja…

Az meg a másik, hogy szóból ért az ember és miért nem mondta dugni akarok és nem smacizni?... Nem jellemezném, mert nem tudom mi játszódott le benne, de valami nem kóser az bitós.

2024. júl. 13. 11:55
 17/19 anonim ***** válasza:
36%

#16 „a párok szimplán csak jólszeretnék érezni egymást”

Igen, MINDKETTEN. A kérdés meg sem fogalmazódott volna, ha ez így történt volna. DE nem így történt. A kérdésben csak a pár egyik fele érezte jól magát, míg a másik nem.

Az meg egyáltalán nem érv, hogy ami neked jó, az mindenkire ugyanúgy érvényes. Ennyi erővel mondhatnánk azt is, hogy van olyan, aki meg a tökönrúgásra gerjed. 😅

2024. júl. 13. 12:17
 18/19 anonim ***** válasza:
19%

"9 vagyok.

Nem is értem. Leírtam mind azt amit itt külön külön kiemeltek. Ennek ellenére mint ha el se olvasnák. Csak pontozgatnak lefelé, amit l.sz.rok őszinténszólva, mert csak az érti meg ezeket aki át, vagy megélt ilyet, sőt a környezetébe is tapasztalta.

2024. júl. 13. 12:46
 19/19 anonim ***** válasza:
67%
lehet elsült a gatyában
2024. júl. 13. 12:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!