Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! A körülmetélt péniszű srácok tényleg tovább bírják az aktust?
Figyelt kérdés
2024. júl. 10. 21:48
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
23 szavazat
1/9 anonim válasza:
Semmi összefüggés nincs a kettő között, mivel elsősorban fejben dől el - ki mennyire képes az önkontrollra.
2/9 anonim válasza:
Enged el ez a metélt pali aki heti 2X felteszi ezt a kérdést hogy csajokkal “beszélgessen” az egészségügyi metéléséről
3/9 anonim válasza:
Eleve nincs miért , mihez képest tovább birni.
4/9 anonim válasza:
Nekem egy körülmetélt partnerem volt, és valóban jóval tovább bírta, mint a többi, aki nem volt körülmetélve.
5/9 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy körülmetéléssel megoldható egy probléma, de az nem a korai magömlés.
6/9 anonim válasza:
Nincs tapasztalatom, de van benne logika, hogy ha nincs védőbőr, akkor a szervezet alkalmazkodik, a nyálkahártya is átalakul, a szerszám ellenállóbbá, érzéketlenebbé válik.
Olvastam olyanról, hogy az AIDS fertőzést is nehezebben kapják el aktus során.
8/9 anonim válasza:
Engem huszonéves koromban metéltek körül. A saját tapasztalatom az hogy jelentős mértékben megnőtt a "menetidő" a beavatkozást követően.
Nagyságrendileg kb 10-15 percről változott egy órára az átlagos aktus hossza.
Előfordulhat, hogy nem csak a fizikai érzet okozta a változást hanem közrejátszott a "mentális" elégedettség is.
9/9 Laylah válasza:
Nekem volt metélt pasim, elég gyorsan elsült, max. 10 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!