Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért volt ekkora a "töltet"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt ekkora a "töltet"?

Figyelt kérdés
Tudom nem szép sztori, de többekkel előfordul, én is bele estem. 19 éves koromban történt, egy haverom akkori barátnője eljött hozzám, hogy elkészítsek neki szalagavatóra az osztályáról egy videót. Belemerültünk nagyon, jól is éreztük magunkat, és lekéste az aznapi utolsó buszt. Nálam aludt és szerintem, mai fejjel vélhetően így is akarta, de mindegy is. A lényeg hogy megtörtént amit szerintem már az elején sejtett minden kedves olvasó, kérdésemre kitérve a menet végén egy mérhetetlen ejakulációval díjaztam a "munkáját". Olyan mennyiség távozott, ami a szőnyeget, az ágyam kb negyedét, az ő teljes testét eláztatta, jómagam combját is beleértve. Közölte ha ezt csak mesélik neki, nem hiszi el. Maradandó élmény volt mindkettőnknek, nincs nap hogy ne gondolnék erre, vagy fejtegetném hogy mitől sikerült ezt a "nagyüzemi mennyiséget" elérni, szakértők megfejtenék vajon nekem? Az adrenalin tehette? Tiltott gyümölcs "gyümölcse"? A hajnalig tartó nagyon hosszú együttlét? A csajszi bujasága? Vagy az összes együtt? Szívesen gyakorolnám tovább ezt a vonalat, ha ilyen képességem van jó lenne többször megmutatni a csajoknak (vagy inkább magamnak) ... köszönöm előre azoknak, aki építő választ adnak és megosztják velem tudásukat.
2024. júl. 10. 13:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Na a kis sperminátor
2024. júl. 10. 13:52
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem csak reg verted ki elotte, es sokaig voltal izgatott alapotban az elvezes elott. Ez a 2 dolog a nyitja. Most amugy hany eves vagy?
2024. júl. 10. 13:54
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Sokminden közrejátszhatott. Nagy farkad van?
2024. júl. 10. 13:56
 4/12 A kérdező kommentje:
Régi maszturbálás nem igaz, hosszas izgalmi állapot igaz. A farokméretnek mi köze van ehhez? A hossza nem rendkívüli kb 18 cm a kerületre viszont mondhatni extra széles. Más alkalommal is van mit takarítani, de ez az alkalom kiemelkedő volt.
2024. júl. 10. 14:01
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Ez hány éve volt? Volt több alkalom is a lánnyal? Irigylem őt. 27/L
2024. júl. 10. 14:11
 6/12 A kérdező kommentje:
11 éve volt, és igen, ez után még egy alkalom történt. Ott azonban nyilvánvalóvá vált hogy kémiailag nem egyezünk tökéletesen. Az akkori pillanat varázsához képest a második már mondhatni meg sem történt.
2024. júl. 10. 14:19
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

Én alapból mondhatni sokat lövök, de akkor igaz ez leginkabb, ha pár nap szünet volt, és sokáig vagyok izgatva ingerelve.

Átlag 10-15 spricc van.

2024. júl. 10. 14:42
 8/12 anonim ***** válasza:
63%

Ekkora kamut...

😄

2024. júl. 10. 14:48
 9/12 anonim ***** válasza:
25%
Tuti meleg vagy. A melegeknek van ilyen sok spermájuk.
2024. júl. 10. 14:55
 10/12 anonim ***** válasza:
83%
"ami a szőnyeget, az ágyam kb negyedét, az ő teljes testét eláztatta, jómagam combját is beleértve" Teljesen hihetö. Azért valoszinü, hogy az elmult 11 évben ez a mennyiség az eredeti mennyiség ezerszeresére nött!
2024. júl. 10. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!