Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez miért lehet? Évek óta csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért lehet? Évek óta csak írogat, de semmi nem történik.

Figyelt kérdés
Pár éve kezdett el írogatni nekem. Eggyel lejjebb járt a suliban mint én. Nyilván való volt, hogy csak dugni akar, amit az első pár évben én nem akartam aztán egyre jobban megtetszett és benne is lettem volna. Ha mer találkozni. Egyszer , 3 éve találkoztunk, de csak petting volt, hely hiányában. Azóta is írogat meg küldi a farkàról a képeket, de ha szóba hozom a találkozót az utolsó pillanatban mindig lemondja. És már 35 évesek vagyunk. Tök idegesítő, mert csinos nő vagyok, nyilván volt az évek alatt kapcsolatom ilyen is olyan is, és akkor is mindig irt. De nem értem miért nem akar vagy mer találkozni. Hát ingyen punci kinek ne kellene ,főleg ha még jól is néz ki (bocs, nem nagyképűség) a nő? Nem értem ezt a pasit és ez megy már 27 éves korunktól kezdve azt az egy alkalmat leszámítva. Akkor is kétszer el tudott (jó gyorsan ) élvezni.
2024. júl. 10. 11:30
 1/9 anonim ***** válasza:

én írok neked szívesen, és nem csak írok. ha mehet, írj ;)

;)

2024. júl. 10. 11:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Én sem értem...gyáva vagy nem tom, én biztos a ruhát tépném le rólad ha valóban csinos vagy és a helyébe lennék szóval...hagyd a csudába vagy utoljára kérdezz be nála és aztán hagyd...fura... Ha most sem vállalja...vállalom helyette :P F.
2024. júl. 10. 11:36
 3/9 A kérdező kommentje:
2! Mielőtt egyszer találkoztunk előtte is ,utána is írta hogy megdugna, meg után hogy milyen jó testem van ,kár hogy szex nem volt, meg a mai napig irogatja, hogy megdugna, meg ilyenek. És helyes pasi amúgy , csak olyan fura ezek miatt a dolgai miatt. Volt már hogy megbeszéltük,hogy oké akkor ma este találkozunk és mondta hogy jaj közbejött valami, vagy hogy késni fog. Aztán a késés vége az lett hogy már annyi késést kamuzott be, hogy én mondtam, hogy hagyjuk. Pedig amúgy meg se nem kicsi a farka hogy emiatt lenne gatlasos, jól is csinálja amit csinált akkor az egyszer, szóval tényleg nem értem. Mert utána is írogatott, hogy de kar hogy a szex nem jött össze mert annyira kívánt és biztos többször el tudott volna menni és engem is sokszor eljuttatott volna a csúcsra. Aztán tényleg marha jó volt amiket csináltunk, és ezért sem értem mi van. De azt mondja, semmi, csak fáradt, most haverokkal megy szórakozni, most a tesója szülinapját ünneplik,,,,szóval valami kifogás mindig van pedig ő aztán most is annyira de annyira....aztán semennyire .
2024. júl. 10. 11:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem társat keresek, nem ezert írtam ki a kérdést és aki ilyen válaszokat ír, jelentem is, mert nem hasznos.
2024. júl. 10. 11:45
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Csodálkozol, hogy a férfiak kapnának érted, mégis leragadtál ennél a lúzernél... Elvileg csinos nőként itt kínlódtok egymással évek óta, igazából mindkettőtök szerencsétlenség, csak máshogy.

Ezek szerint kapcsolatban is az ő farkát nézegetted, mert ha zavarna, letiltanád, ami pár kattintás.

Egyikőtök se 100-as, hiába jössz azzal, hogy szép vagy, ha közben igazolod azt, hogy tényleg csak dugni lehetnél jó, mert még nyomokban sem tartalmazol se mogyorót, se glutént, se logikát...

2024. júl. 10. 12:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak a szája jár meg a sok kifogás. Tehát dugna de annyira azért mégsem akar beletenni túl nagy effortot hogy meg is lépje.

Nekem már csak az hihetetlen fura hogy te ebbe a játékba benne vagy. Hülyére vesz mint az állat. Oké hogy te is csak dugnal vele de hát még arra se meltat. Nőként írom ha velem ilyet csinálna egyszer utána már régen tiltáska lett volna..

Szerintem csak egoboost vagy neki. Tudja hogy bármikor ugranal. De hidd el dug ő másokkal.

2024. júl. 10. 12:17
 7/9 A kérdező kommentje:
5! Jaj de hülye vagy! Közben nyilván voltak kapcsolataim. Nem erre a hülyére vártam évekig.
2024. júl. 10. 13:04
 8/9 A kérdező kommentje:
6! Nem dug, ezt biztos forrásból tudom. Munka, hazamegy, filmezik, vagy meccset néz. A szüleink tanárok és az anyja már panaszkodott az én anyámnak, hogy a pasi nem keres már magának nőt. És hogy így nem lesz unoka, stb sablon szoveg.
2024. júl. 10. 13:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Kerdezo, nem te vagy veletlenul az a lany, aki Eger kozeleben lakik, es folyamatosan part keresel itt gyakorin?
2024. júl. 10. 13:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!