Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mitől lehetett? Sosem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől lehetett? Sosem éltem még ilyet át, de valami frenetikus volt.

Figyelt kérdés

Szóval összejàrunk egy pasival szexelni. Nem vagyunk már tinik. Szóval az történt tegnap mikor két ujjal ujjazott és közben eszméletlenül izgatóan nyalt és én közben a mellbimbóim izgattam, hogy jött egy érzés, hogy mindjárt pisilnem kell, ezt nyögdécselve mondtam is a pasinak és ahogy erre még érzékibben kezdett el nyalni, belül is mintha valami extrán erős orgazmusom lett és a csikló orgazmusom is olyan volt, hogy vagy 3 percig is folyamatosan tartott és éreztem ahogy lövellt ki belőlem a nyilván nem pisi, szóval az egész ágy olyan lett. De ez olyan élmény volt, hogy kétféle orgazmus,plusz a spriccelés egyszerre ,plusz a cici izgatás, hogy igazán le sem lehet írni. Utána még akárhányszor nyalt, vagy dugta be az ujját kb egy perc alatt élveztem el és akkor már nem spriccelt, de folyt ki cucc.

Másnak is van, hogy 30 éven felül el meg ilyen dolgokat? Azóta mindig érezni akarom azt az extázist, amit így éltem át.

2024. júl. 9. 15:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Már nem lesz ijened kisbékalány
2024. júl. 15. 05:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!