Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hazaérve a melóból nektek is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazaérve a melóból nektek is az első dolgotok maszturbálni?

Figyelt kérdés
Főleg nyáron, amikor ennyi alul öltözött nő van az utcán.

2024. júl. 9. 14:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

Amint kijövök a gyábúú elmegyek a kocsmába 4 sör 4 kommersz pájinka mán berugtam nincs erő a bögyőt meghuzogatni. Mán öreg is vagyok. Ezek a maji pulyák mán csak a mócsingra meg a p@nára gondóónak..

F54 Jóska a hegesztő

2024. júl. 9. 18:43
 12/21 anonim ***** válasza:
47%
Nem. Szexelni szoktam a párommal helyette.
2024. júl. 9. 19:31
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
én a rucit dobom le elsőnek, főleg ilyen melegben, aztán kaja és majd utána jöhet a farokverés.
2024. júl. 9. 20:07
 14/21 anonim ***** válasza:
95%
Már a villamoson kiverem a csajokra.
2024. júl. 9. 21:45
 15/21 anonim ***** válasza:
66%
Volt ilyen időszakom, amíg össze nem költöztem a baràtnőmmel.
2024. júl. 10. 07:36
 16/21 anonim ***** válasza:
68%

Nem

Mindig reggel csinálom

2024. júl. 12. 20:03
 17/21 anonim ***** válasza:

Munka után otthon vár az asszony, viszont mivel reggel csak ritkán szeret szexelni, így reggel a zuhany alatt lerendezem magam.

Egyébként ha hazaérek ebben a nagy melegben, akkor:

1. A két kutya lerohan és meg kell szeretgetni őket,

2. Ha végre engedik a kutyák, akkor smaci és tapi az asszonnyal,

3. Irány a fürdőszoba, levett cuccok a mosógépbe, én pedig a zuhany alá.

4. Ha szerencsém van, akkor vagy jön magától az asszony velem együtt zuhanyozni, vagy kanos hangokkal és finom fenyegetésekkel becsalogatom az előjáték helyszínére, magam mellé :))

2024. júl. 12. 20:28
 18/21 anonim ***** válasza:

Én reggel ritkán szoktam általában délután és estefelé csinálom. Mivel nincs nőm így kénytelen vagyok magamnak csinálni mert egy 170 cm-es 70 kg-os pasival nem szívesen állnak szóba a nők főleg úgyhogy egy konyhai melós vagyok. Bár ennek van hátránya és előnye is. Hátrány: Ugyanaz a megszokott érzés és nincsen semmi extra például csók, dugás, nyakszívás.

Előny: Mivel saját magamnak csinálom csendes és nyugodt környezetben a jobb kezemmel így nyílván én ismerem a legjobban a nemiszervemet hogy hogyan kell csinálnom a lehető legjobb érzés előidézése érdekében ami egy nőnek nem biztos hogy menne. Meg ugye ha van nőd akkor nem csak szexből és dugásból áll az élet a nőkre sokat kell költeni és sok az még flegma is. Jobbkezem nem flegma és mindig számíthatok rá ha erekcióm van és nem pofázik vissza ha olyanja van!

2024. júl. 13. 13:10
 19/21 anonim ***** válasza:
28%
Irigyellek kérdező. Nekem alig áll fel, max reggelente szokott..
2024. júl. 13. 13:12
 20/21 anonim ***** válasza:
19-es! Nekem meg túl sokszor de ez a normális mivel fiatal vagyok még.
2024. júl. 13. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!