Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazaérve a melóból nektek is az első dolgotok maszturbálni?
Amint kijövök a gyábúú elmegyek a kocsmába 4 sör 4 kommersz pájinka mán berugtam nincs erő a bögyőt meghuzogatni. Mán öreg is vagyok. Ezek a maji pulyák mán csak a mócsingra meg a p@nára gondóónak..
F54 Jóska a hegesztő
Munka után otthon vár az asszony, viszont mivel reggel csak ritkán szeret szexelni, így reggel a zuhany alatt lerendezem magam.
Egyébként ha hazaérek ebben a nagy melegben, akkor:
1. A két kutya lerohan és meg kell szeretgetni őket,
2. Ha végre engedik a kutyák, akkor smaci és tapi az asszonnyal,
3. Irány a fürdőszoba, levett cuccok a mosógépbe, én pedig a zuhany alá.
4. Ha szerencsém van, akkor vagy jön magától az asszony velem együtt zuhanyozni, vagy kanos hangokkal és finom fenyegetésekkel becsalogatom az előjáték helyszínére, magam mellé :))
Én reggel ritkán szoktam általában délután és estefelé csinálom. Mivel nincs nőm így kénytelen vagyok magamnak csinálni mert egy 170 cm-es 70 kg-os pasival nem szívesen állnak szóba a nők főleg úgyhogy egy konyhai melós vagyok. Bár ennek van hátránya és előnye is. Hátrány: Ugyanaz a megszokott érzés és nincsen semmi extra például csók, dugás, nyakszívás.
Előny: Mivel saját magamnak csinálom csendes és nyugodt környezetben a jobb kezemmel így nyílván én ismerem a legjobban a nemiszervemet hogy hogyan kell csinálnom a lehető legjobb érzés előidézése érdekében ami egy nőnek nem biztos hogy menne. Meg ugye ha van nőd akkor nem csak szexből és dugásból áll az élet a nőkre sokat kell költeni és sok az még flegma is. Jobbkezem nem flegma és mindig számíthatok rá ha erekcióm van és nem pofázik vissza ha olyanja van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!