Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, vonzó nektek a képen látható hölgy? Milyen nő?
júl. 8. 17:51
1/9 anonim válasza:
Nincs rossz alakja, arcra viszont nem túl szép, kicsit "parasztlányos", a frizura meg nagyon ódivatú. Másik frizurával elég sokat lehetne javítani az összképen.
2/9 anonim válasza:
Átlagos nőnek látom. Ha jófej lenne, és van kémia is, akkor rajtam nem múlna, hogy ismerkedjünk.
5/9 anonim válasza:
Hitler egyik ex szeretője? Vagy ki ez? Nem egy szépség
6/9 anonim válasza:
Testre jó, fejre nem esetem de nem csúnya.
7/9 anonim válasza:
Bakker ez a néni már rég elporladt valószínűleg! :O
De nyilván, ha mai lenne a kép, akkor más lenne azért. :D
8/9 anonim válasza:
Ez mèg a retròs szőrös puncis korszak,nekem nagyon bejön!
9/9 anonim válasza:
Jó kis parasztos muff. Jó szőrös pinával.... Megszögelném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!