Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Autós szex vélemény ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Autós szex vélemény ?

Figyelt kérdés

Ti szeretitek vagy nem annyira ?

Személy szerint annyira nem vagyok oda érte néha volt pasimmal csináltuk de szerintem nem annyira jó.

2024. júl. 8. 16:10
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
77%
Engem izgat
2024. júl. 8. 16:14
 2/30 anonim ***** válasza:
91%
Izgató tud lenni,de kényelmetlen.
2024. júl. 8. 16:15
 3/30 anonim ***** válasza:
91%

Nem különösebben kényelmes, de fiatalon, pláne, ha nincs hova menni, egész izgató tud lenni.

Én egyszer csináltam a sugárúton parkolva is. Igaz, éjszaka volt és ősz, ködös, párás idő, szóval senki nem látott.

2024. júl. 8. 16:19
 4/30 anonim ***** válasza:
39%
Motorháztetőn nem rossz.
2024. júl. 8. 16:20
 5/30 anonim ***** válasza:
74%
Férfiként nagyon rávoltam indulva én is, hogy milyen izgi lehet. Nem, nem az. Nagyon kényelmetlen, sehogy sem férsz, nehéz a behatolàs, kényelmetlen pózok, alig bírtam elélvezni emiatt néha, meg volt hogy sikerült a kárpitot telibelőni, alig bírtam kipucolni…. Jelenlegi barátnőm duci, a testalkata miatt szóba sem jöhet már, elég szűk az autóm. Volt már, hogy csak simán kiverte, de az sem az igazi, jobb úgy, ha fekszek vagy állok lábon.
2024. júl. 8. 16:22
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Erre alapozni semmiképp, de ha random a dolog nem hagyom ki.
2024. júl. 8. 16:26
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Jobb híján volt. Nem hoz lázba, de volt hogy nem tudtam máshol megcsinálni az aktuális hölgyet.
2024. júl. 8. 16:35
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Utáltam mind a 2 alkalmat. Olyan proli dolog volt. Inkább vegyünk ki egy szobát
2024. júl. 8. 16:52
 9/30 BohócKolbász ***** válasza:
75%
Ha nincs hova menni, vagy el kell rejtőzni, esetleg kevés az idő ennél ideálisabb nincs. Nekem mindig párás lesz minden ablakom, és utána takarítani kell. De cserébe ott csináljuk ahol akarjuk. Alkalmi szexhez én ezt használom.
2024. júl. 8. 16:53
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Mikor nem volt más lehetőség csak kimenni a határba, akkor jó ha van

De inkàbb a kényelmes ágy 😁 jobban esik a farok is

2024. júl. 8. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!