Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire szeretitek lenyelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szeretitek lenyelni a cuccot?

Figyelt kérdés

2024. júl. 8. 11:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
42%

6! Ejnye :)

Legkozelebb szepen kettobe vagy haromba nyeled! Nem habzsolunk!

2024. júl. 13. 01:13
 12/27 anonim ***** válasza:
64%

Ha ez egy kérdés, akkor ugyanolyan hasznos az "undorító", meg a "nyamiii" válasz is, így nem igazán értem, miért van lepontozva, aki nem nyeli...

(Én sem, nem is fogom.)

2024. júl. 13. 12:12
 13/27 anonim ***** válasza:
73%
Utálom
2024. júl. 13. 15:25
 14/27 anonim ***** válasza:
88%
Rohadt nehéz kérdés, mert ha eleve nem szeret valaki szopni, vagy nem találja jóízűnek a spermát, akkor ott lesz feszültség. Át kell beszélni, meg kell próbálni megoldani. 50 feletti F-ként mondom ezt.
2024. júl. 20. 20:26
 15/27 anonim ***** válasza:
83%
En imadom
2024. júl. 21. 06:08
 16/27 búzaszem ***** válasza:
32%
Nem tudnék már olyan nővel összejönni, akinek nem természetes és magától értetődő, hogy lenyelje. Bár tudom sok nőnek még a szopás is undorító. Ami szomorú, mert a sperma nyelése, a játék a spermaval, egy szép kifejezése a másik teljeskörű elfogadásának. 40/F
2024. júl. 21. 08:18
 17/27 anonim ***** válasza:
88%
A mostani barátomé kimondottan fincsi,ezért szeretem neki csinalni és a végén a "jutalmat" is élvezem.
2024. júl. 29. 07:32
 18/27 anonim ***** válasza:
42%

Szopni szeretek, de soha nem engedném hogy a számba élvezzen, és azzal sem aláznám meg magam, hogy csak az ő kedvéért megteszek valamit ami taszít, nem esik jól, nem vágyom rá. számomra undorító a sperma íze, az hogy meleg, meg az állaga, az nem étel, nem ital, nem fogom lenyelni mert nem arra való és kész.

A legelső párkapcsolatomban volt vele rossz tapasztalatom, és többé nem szeretném. Igaz, ott a pasi is gyökér volt...na mindegy.

Szerencsére a párom nem is vágyik erre. Szex közben szeret elélvezni.

Egyébként ugyanígy vagyunk az anállal is. Tudom hogy nagy divat lett, meg elvárás, de nálunk az sem opció.

2024. júl. 30. 06:12
 19/27 anonim ***** válasza:

16. Szóval ha nem nyeli akkor szakítasz?😂😂😂 Mert azért normáliséknál már egy párként lesz szexuális kapcsolat 2 ember között. Vagy addig nem vallod magatokat egy párnak egy új nővel amíg szájba nem lőtted?

Jézusom... És van aki így összejön veled?🤔 Nem lehetnek nagy igényei akkor.

2024. júl. 30. 06:16
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Nyelje le a pasi, ha annyira akarja.🤮
2024. júl. 30. 06:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!