Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek a csajok a soundon?
Figyelt kérdés
Büdös punci? Hányás a hajban?2024. júl. 7. 22:14
1/9 anonim válasza:
Olyanok akik ott veled szóba sem állnának de mivel soha nem voltál így ez számodra nem lényeges.
3/9 anonim válasza:
"Büdös punci? Hányás a hajban?"🤦♀️😂😆
Ember, a Sound nem valami falusi okádék lebuj. Én 2012-ben voltam utoljára a Sound-on, akkor az kifejezetten igényes (és drága) fesztiválnak számított, szerintem ez ma sem változott.
4/9 anonim válasza:
#3! Változott, mert még drágább lett! Mint minden más is azóta.
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
pont idénre változott a legtöbbet, de nyilván a fesztiválok általában a 24 órás szexről szólnak.
de amit írtál .... oké, egy ilyen helyen nehezebb a tisztálkodás, de nemáárrr. azért szex előtt csak képes mindkét fél tusolni, tisztálkodni egyet. wwáááhh kiráz a hideg is, hogy egyáltalán ez felmerül.
9/9 anonim válasza:
Instán keres rá.
Amúgy rengeteg jó csaj van kint. Szerintem a Soundon talán a legjobb a felhozatal a fesztiválok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!