Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Milyen szituban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen szituban kóstoltatok először spermát?

Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok, előtte már volt orál élményetek vagy rögtön elsőnél? Milyen élmény volt?

2024. júl. 7. 15:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Első orálnál 16 évesen. Nem kimondottan ízlett, de kellemetlen sem volt. Azért a nagy részét nem nyeltem le.
2024. júl. 7. 18:27
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Volt egy évfolyamtàrsam és már évek óta meg akart dugni (lány vagyok) , de olyan kis félénk típusnak tűnt, tanár gyerek ,stb. Aztán egyszer végre 3 éve sikerült rávenni, hogy találkozzunk végre és egy májusi napon egy erdős részen letàboroztunk és bár szex nem volt, mert sajnos épp menstruáltam, de azon kívül minden volt ,na és akkor ő volt az aki életemben először, 31 éves fejjel elment a számban. Mondjuk kiköptem, mert nem volt akkora élmény, hogy lenyeljem és azóta sem volt ilyen , de érdekes szitu volt.
2024. júl. 7. 21:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor először szóltam a barátom veletlenul emléket a szamba na és igy
2024. júl. 8. 05:37
 14/17 anonim ***** válasza:
50%
Kamaszkori kíváncsiság rokoni alapon. Nem kérek privit.
2024. júl. 8. 09:52
 15/17 anonim ***** válasza:
10 éves voltam és játszottam bátyám farkincájával majd nyalogattam amitől elévvezett. Fura íze volt ..
2024. júl. 9. 10:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Első orál 17 évesen, előtte csak kézzel elégítettem ki a pasim.

Úgy terveztem, hogy lenyelem, és sikerült is, de azért nem volt igazán kellemes se az íze, se az állaga.

2024. júl. 9. 15:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Golyabálon .... felespohárban
2024. júl. 13. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!