Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Labfetises emberek hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Labfetises emberek hogy bírják ezt a nyári meleget és ezt a sok szép lányt mezítláb?

Figyelt kérdés
Mai nap szerintem életem legszebb lábat láttam egy szép fiatal(max18 éves) lányon aki fekete feszülős rövid nadragban volt és fehér szandalban. Fehérre festett kormok csakis a lábán. Már csak egy bokalanc hiányzott
júl. 5. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:
50%

Beteg allat.

Engem csak annak a lanynak a talpa erdekel akihez erzelmeim is vannak.

júl. 5. 14:14
 2/3 anonim ***** válasza:
64%

1-es!

Akkor te vagy a beteg, ha hetero férfi létedre nem izgatnak fel a formás női lábak!

Mondom ezt úgy, hogy semmi közöm a lábfétishez.

júl. 5. 14:57
 3/3 anonim ***** válasza:
#1 hát nekem több általam elképzelt lány felé volt érzésem, valós én leklónozása kielégítő tulajdonságokkal, és hát ezeken a fétiseken jó volt kiélni magam az elmúlt 3 évben, most is vannak persze, de a lábak most nem igazán izgatnak! 😅😅😅
aug. 11. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!