Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szexeltetek már érdekből?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szexeltetek már érdekből?

Figyelt kérdés

júl. 5. 10:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
3-asé egyetlen értelmes komment. Az élvezet is egy érdek.
júl. 5. 13:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemen volt egy nagyon durva szórótárgyam, ilyen 30-40% bukott minden félévben, én meg nagyon rá voltam parázva, mert pont olyan tárgyakra épült, amik kevésbé mentek, de még egyenesben voltam, nem akartam csúszni, úgyhogy nagyon komolyan akartam venni a tárgyat, már második héten nekiálltam a házinak, és az első vázlatommal bementem konzultálni.

Eredetileg tényleg csak konzultálni akartam, vagy max bevágódni kicsit, hogy engem érdekel ez a tárgy, de a tanár elejtett pár kétértelmű, perverznek tűnő megjegyzést, nekem meg a második-harmadik után bekattant, hogy vajon mit lép, ha rákontrázok én is pár sikamlós poénnal meg flörttel, hátha kapok pár "plusz pontot". Hozzá kell tenni, hogy a tanár amúgy egy elég helyes 4

júl. 5. 16:00
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

hupsz, véletlen elküldtem, szóval egy elég helyes 40 körüli, elvált pasi volt, emiatt is volt könnyebb belecsúszni.

Megvolt a foganatja, a konzi végén mondta, hogy még ezt meg azt gondoljam át, és ha van kérdésem, másnap "jöjjek vissza órák után, mikor már nincs bent senki, és nyugodtan meg tudjuk beszélni..."

Hát, vissza is mentem, blúz, elég rövid szoknya, alatta csipkés fehérnemű, combfix, hát a kérdéseimre nem kaptam választ, de a tanár úr asztalát több irányból is kipróbáltam, és bevallom, elég jó is volt a szex maga is. Még 3-4 ilyen konzultáció volt a félévben, az utolsó alkalommal a kijavított házimmal véletlen odaadott egy kinyomtatott jövő heti vizsgafeladatlapot is, mik meg nem történnek :)

26N

júl. 5. 16:06
 14/14 anonim ***** válasza:
😁😁
júl. 6. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!