Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bevállaljam vagy sem...??

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállaljam vagy sem...??

Figyelt kérdés

Új barátnőm van, még csak ismerkedünk. Kiderült, hogy az egész családja naturista.

Hív hogy menjek velük Délegyházára a hétvégén.

Én még sosem voltam ilyen helyen. Nincs mit szégyelnem ha értitek, de akkor is fura hogy ott lesz az apja, anyja, öccse, húga.

Még egymást sem láttuk meztelenül, csókon kívül még nem történt más köztünk. Mindketten 18 évesek vagyunk. Persze leginkább attól parázok, hogy merevedésem lesz! Ti mennétek a helyemben vagy sem? Köszönöm annak, aki normálisan válaszol! :)

2024. júl. 5. 08:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ki ne hagyd!!!
2024. júl. 5. 12:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora mázlit. Bárcsak én jönnék össze ilyen csajjal.

Amúgy a nudista strand nem a szexről szól és nem a másik testének a kukkolásáról. A szabadságról és az idióta társadalmi kötötöttségek levetkőzéséről. Próbáld ki és rá fogsz jönni, hogy mennyivel jobb, mint fürdőruhában.

2024. júl. 5. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!