Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők,akik zuhanyrózsàva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők,akik zuhanyrózsàval maszturbálnak! Nem sok a vizszàmla?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, tök komolyan kérdezem. Nekem mondjuk konkrétan kellemetlen ha a csiklómhoz veretem a vizet a zuhanyrózsàból, tehát én úgy nem tudnék elmenni (vagy elég nagy nyomással jön a víz, vagy túl gyengén). Meg én azért állva nem is szeretek maszturbálni, az ágyban, kézzel, vagy vibrátorral sokkal kényelmesebb. És ugye van ,mikor annyira nem vagyok begerjedvenes tovább is tart ,míg elmegyek, vagy direkt "húzom" a dolgot, na akkor meg aztán marha sok víz elfolyna. Szóval ezért sem értettem ezt a fajta önkielégítést.
2024. júl. 5. 07:54
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
Nem tudom. Nem en fizetem XD
2024. júl. 5. 07:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2024. júl. 5. 07:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Istenem🤦
2024. júl. 5. 08:36
 4/6 anonim ***** válasza:
22%

Senki sem érti ezt a fajta masztit! A nők alapból ostobák! Mindenféle gyökér módon ingerlik a csiklójukat, aztán mikot aktusra kerül a sor, csak pilláznak!

Régen rengeteg ilyen szerencsecsomaggal összehozott a sors!

Hála az égnek mára már nem szorulok rá új kapcsolatokra!

És tisztelet a kivételnek! Van néhány aki előbb megtanulja a testét(normális módon!), aztán kezd el csak nemi életet élni, de a túlnyomó többség nem ilyen!

2024. júl. 5. 11:08
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Nálunk ilyen több funkciós tusfej van, van rajta olyan, ami sugárban nagyon vereti a vizet, azzal szoktam, de kb azonnali hatás, szóval gyorsan túlvagyok a dolgon.
2024. júl. 5. 11:27
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
A maszti alapból is lelki vétkes dolog és pszichésen aláássa az embert, meg biológiailag
2024. júl. 5. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!